(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-09-14 21:23:00
Kovács Kornélia írta ekkor: 2011-09-14 10:22:24
Melyek a legjobb fakultatív programok Kefalóniában? Melyik amit mindenképpen ki kell próbálni szerintetek. A leírás egy dolog de saját élményeket tapasztalatokat írjatok! Köszi!
Kedves Kornália! Bár nem engem kérdezett de én is mondanák véleményt...mindenkinek javaslom a szigettúránkat mivel rengeteg mellék információt is mondok és ötletet...így azoknak is akik a körutat követően valamerre még autókázni is akarnak..de a döntés mindíg a vendég kezében van..Kár lenne ha kihagynátok...én csak ennyit mondok smile üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-14 21:15:48
írta ekkor: 2011-09-13 23:44:40
Szia Marcsi! Köszönöm a válaszodat, és a segítségedet is. Úgy tűnik, hogy végül Korfun fogunk kikötni, ezt tudta még felajánlani az iroda, holnap megyünk még egyeztetni. De az tuti, hogy akkor jövőre találkozunk veled kint Kefalonián smile Csak annyira elkezdtünk már tervezgetni, hogy melyik fakultatívra megyünk, milyen lesz, stb., hogy nehéz váltani, de megfogadva egyik leendő utastársunk, Gábor ötletét, minden évben másol évfordulózunk, így akkor bizti, hogy Kefalonia a cél smile Köszönjük ismételten a sok segítséget, így ismeretlenűl is: Adrienn
Kedves Adrienn! Bárhová is mentek érezzétek majd jól magatokat! Majd ha jöttök Kefaloniára szeretettel várlak benneteket smile Üdv:Marcsi
Felföldi Attila Dátum: 2011-09-14 16:04:21
Vagy még egy javaslat! béreljenek autót és fedezzék fel maguk a szigetet. Utastársaimtól megtudtam 66 euróból körbejárták a szigetet hárman. 22 per koponya. igazán nem sok. Üdv még egyszer!
Felföldi Attila Dátum: 2011-09-14 16:00:44
Kedves Kornélia! Attól függ, mire vágyik. Mi három fakultatívon vettünk részt. A zakynthosi hajótúra, az Ainos csúcsra vezető túra, és az ithakai hajótúra. Mind három óriási élmény volt számunkra. Nyílt vízi fürdőzés, csodálatos tájak, festői falvak, 1600 m magasan túra a felhők felett... Utólag csak azt sajnálom, hogy a sziget túrára nem mentünk el, mert így kihagytuk a Myrthos partot, Argostolit, a barlangokat és a festői Assos falucskát. smile De majd legközelebb!!! Én azt javaslom, amennyire a büdzséjük engedi, minél több fakultatívon vegyenek részt. Nem fognak unatkozni, mert a prospektus igazat ír: "Szinte minden méteren láthatunk valami szépet, és érdekeset, amit fotózhatunk." Én csak tudom! Voltam ott! smile Üdv: Attila
Kovács Kornélia Dátum: 2011-09-14 10:22:24
Melyek a legjobb fakultatív programok Kefalóniában? Melyik amit mindenképpen ki kell próbálni szerintetek. A leírás egy dolog de saját élményeket tapasztalatokat írjatok! Köszi!