(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-09-13 23:44:40
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-09-13 23:03:24
Szia Adrienn! A hermes 26-ból kicsit oldalról ugyan de látjátok a napfelkeltét smile .Már csak ezt látom szabadnak...de nem szabad elkeseredned majd a partról fotózod maximum a napfelkeltét....ez nem ronthatja el a nászutatokat! puszi:Marcsi
Szia Marcsi! Köszönöm a válaszodat, és a segítségedet is. Úgy tűnik, hogy végül Korfun fogunk kikötni, ezt tudta még felajánlani az iroda, holnap megyünk még egyeztetni. De az tuti, hogy akkor jövőre találkozunk veled kint Kefalonián smile Csak annyira elkezdtünk már tervezgetni, hogy melyik fakultatívra megyünk, milyen lesz, stb., hogy nehéz váltani, de megfogadva egyik leendő utastársunk, Gábor ötletét, minden évben másol évfordulózunk, így akkor bizti, hogy Kefalonia a cél smile Köszönjük ismételten a sok segítséget, így ismeretlenűl is: Adrienn
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-13 23:16:13
Mógor Zoltán írta ekkor: 2011-09-13 14:53:21
Szia Marcsi! Utazás-tervezgetésben vagyunk, Sarti vagy Kefalonia... Sartin már többször jártunk (nálad is), imádunk robogózgatva felderíeni gyönyörű helyeket. Hasonlóra készülünk idén is. Segíts dönteni!! Mi a helyzet Kefalonián robogó ügyben? Érdekelne a bérlés ára több napra, hogy egyáltalán érdemes-e, vagy kizárólag autóval lehet eljutni oda, ahol azok a gyönyörű képek készültek?? Valamiféle összehasonlítást kaphatunk jobb/rosszabb alapon? Minden infót köszönettel veszünk, és egy apró, ám igen meghatározó megjegyzés: árérzékeny pénztárcával vágunk neki utunknak, ilyen szempontból is terelgess bennünket valamelyik uticél felé! Előre is köszönöm a reakciókat!
Szia Zoltán! Én szeretettel várlak és Kefalonia is smile Robogó is van de kis autók is kevés fogyasztással... Mikor indultok? üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-13 23:09:14
Felföldi Attila írta ekkor: 2011-09-13 15:40:49
smile smile Sose bánd. Nem egy kép alapján fognak megítélni. Egyébkén az én ábrázatom sem igazán fotogén. smile Úgy látszik ez a csillagjegyünk sajátossága. smile
Szia Attila! Nem lehetünk tökéletesek smile Puszi nektek! Tesód:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-13 23:03:24
írta ekkor: 2011-09-13 10:21:06
Szia Marcsi! Most hívtak az irodából, hogy okt.8-án, már mégsem indul turnus, helyette mehetnénk okt.1-től, ami nem lenne gond, de mi ahhoz ragaszkodnánk, hogy az erkélyről lehessen látni a tengert, ilyen lett volna a Hermesben a II/27, de az foglalt már. Te, mivel ott vagy, meg tudnád mondani, hogy melyik apartman lenne esetleg, valamennyire megfelelő nekünk? A három házból, innen nen derül ki, hogy melyik lenne jó. Semmi más igényünk nincs, csak ez lenne, mégiscsak nászút..... smile Annyira beleéltük már magunkat, majdnem, hogy centit vágunk, vágtunk.... smile
Szia Adrienn! A hermes 26-ból kicsit oldalról ugyan de látjátok a napfelkeltét smile .Már csak ezt látom szabadnak...de nem szabad elkeseredned majd a partról fotózod maximum a napfelkeltét....ez nem ronthatja el a nászutatokat! puszi:Marcsi
Felföldi Attila Dátum: 2011-09-13 15:40:49
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-09-11 18:57:38
Igen sikerült Tesókám.. ...csak én vagyok ronda a képen smile smile de ez ellen nem lehet mit tenni! Köszi mégegyszer.mill.puszi nektek!
smile smile Sose bánd. Nem egy kép alapján fognak megítélni. Egyébkén az én ábrázatom sem igazán fotogén. smile Úgy látszik ez a csillagjegyünk sajátossága. smile