(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Popovics ildikó Dátum: 2011-09-03 14:29:28
Kedves Marcsi! Hirtelen jutott eszembe még egy kérdés. Skalán van unicredit bankautomata? Hogy éri meg legjobban, készpénzt vinni vagy automatából kivenni a pénzt (ha van)? A pénz egy részét a számlámra helyezném, ha az érne meg a legjobban. Az eurót elfogadják Kafelónián, ugye? Üdv. Ildi
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-03 13:51:00
Popovics ildikó írta ekkor: 2011-09-03 09:46:34
Kedves Marcsi! Nagyon köszönöm a választ! Szúnyogriasztó..., hát nem valami hangzik jól. :) Eleget vakaróztam itthon is éjszakánként. :) Már alig várom az utat és hogy személyesen is megismerhesselek! Üdv. Ildi
Szia Ildikó! Nem vészes de vannak szúnyogok..ágy alá bújók ráadásul..és amikor éppen elalszom akkor támad a galádja smile ezekről beszéltem..más miatt nem kell agódnod smile Jó utat és szeretettel várlak benneteket! Üdv:Marcsi
SZAJCZ GÁBOR Dátum: 2011-09-03 13:37:24
Sziasztok! Októberben,az utolsó turnusban készül valaki Miskolc környékéről Kefaloniaba?
Popovics ildikó Dátum: 2011-09-03 09:46:34
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-09-02 22:16:22
Kedves Ildikó! Ahogy Árpi barátunk már jelezte miket érdemes hozni smile még ne felejts folyékony szúnyog riasztót betenni...az autó bérlésben majd itt segítek... Jó utat nektek! üdv:Marcsi
Kedves Marcsi! Nagyon köszönöm a választ! Szúnyogriasztó..., hát nem valami hangzik jól. :) Eleget vakaróztam itthon is éjszakánként. :) Már alig várom az utat és hogy személyesen is megismerhesselek! Üdv. Ildi
Popovics ildikó Dátum: 2011-09-03 09:44:05
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-09-02 14:23:53
Amíg Marcsi válaszol: ágyneműt és WC-papírt ne vigyél, mosogatószert, konyharuhát igen. Ha az apartmanban főzőcskézni akarsz, ahhoz elég gyér a felszerelés (inkább a tavernákat és grilleseket részesítsd előnyben), éles kést feltétlenül vigyél, az mindig jól jöhet (mi kenyérszeletelőt is szoktunk).
Kedves Árpi! Nagyon köszönöm a válaszod! Ami az éles kést illeti, nekem is eszembe jutott. :) Egyébként nem tervezem főzőcskézni, a főételt máshol megoldanánk. Van még valami, amit érdemes lenne itthonról vinnünk magunkkal? Általában mennyi eurót szoktatok vinni magatokkal, ha nem indiszkrét a kérdésem? Kellemes hétvégét! Üdv. Ildi