(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Bilincsi Zsolt Dátum: 2011-09-03 09:26:55
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-08-31 21:28:12
Kedves Zsolt! Killiniből gyertek szerintem...felesleges azért felutaznotok Vasilikibe hogy Kefaloniára átgyertek...a 11:45-ös komppal itt vagytok 13:00-ra Porosba onnan 12 km és itt vagytok Skalában nálam smile Nem szükséges előre foglalni helyet a kompra..előtte időben legyetek ott! Jó utat nektek! üdv:Marcsi
Kedves Marcsi! Nagyon köszönöm a segítséget! Üdv. Zsolt
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-02 22:16:22
Popovics ildikó írta ekkor: 2011-09-02 09:46:25
Drága Marcsi! Jövő pénteken, 9-én indulunk majd és Hermes apartmanban szállunk majd meg. Szóval, nagyon közeledik már az idő. :) Úgy tervezzük, hogy nemcsak tengerparton pihennénk kicsit, hanem lehetőséghez mérten szeretnénk bejárni a környéket, a szigetet. Ezért is érdekel, hogy mennyiért lehet bérelni a kocsit (+ benzin költség), hogy tudjuk, mennyivel kalkuláljuk. Annyit kérdeznék még, hogy mi az ami feltétlenül vigyünk magunkkal itthonról? Mint pl. ágynemű, mosogatószer, konyharuha, wc papír (vagy ott adnak alapból?) stb. Kicsit tapasztalatlan vagyok még ebben a témában. :) Üdv. Ildi Szép napot! :)
Kedves Ildikó! Ahogy Árpi barátunk már jelezte miket érdemes hozni smile még ne felejts folyékony szúnyog riasztót betenni...az autó bérlésben majd itt segítek... Jó utat nektek! üdv:Marcsi
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-09-02 14:23:53
Popovics ildikó írta ekkor: 2011-09-02 09:46:25
Drága Marcsi! Jövő pénteken, 9-én indulunk majd és Hermes apartmanban szállunk majd meg. Szóval, nagyon közeledik már az idő. :) Úgy tervezzük, hogy nemcsak tengerparton pihennénk kicsit, hanem lehetőséghez mérten szeretnénk bejárni a környéket, a szigetet. Ezért is érdekel, hogy mennyiért lehet bérelni a kocsit (+ benzin költség), hogy tudjuk, mennyivel kalkuláljuk. Annyit kérdeznék még, hogy mi az ami feltétlenül vigyünk magunkkal itthonról? Mint pl. ágynemű, mosogatószer, konyharuha, wc papír (vagy ott adnak alapból?) stb. Kicsit tapasztalatlan vagyok még ebben a témában. :) Üdv. Ildi Szép napot! :)
Amíg Marcsi válaszol: ágyneműt és WC-papírt ne vigyél, mosogatószert, konyharuhát igen. Ha az apartmanban főzőcskézni akarsz, ahhoz elég gyér a felszerelés (inkább a tavernákat és grilleseket részesítsd előnyben), éles kést feltétlenül vigyél, az mindig jól jöhet (mi kenyérszeletelőt is szoktunk).
Popovics ildikó Dátum: 2011-09-02 09:46:25
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-08-30 22:27:41
Kedves Ildikó.. Majd ha közeledik az idő mondok árat...nagyon jó az idő szeptemberben is és kellemes a tenger hőmérséklete :) Üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-08-31 21:30:25
írta ekkor: 2011-08-31 19:38:42
Kedves Marcsi! Viki vagyok ( Miskolcon a kiwiben dolgozok) Tavaly Kefalonián nyaraltunk párommal, ott kérte meg a kezem és megígértük neked, hogy küldünk képeket az esküvő után. De sajna nem tudom, hogy milyen email-címre küldjem. Légyszives írd már meg nekem itt! Köszönöm szépen: Most már Danyiné Bene Viktória smile
Szia Viki smile [email protected] küld majd nekem a képeket smile Sok boldogságot nektek! puszi:Marcsi