(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-08-28 16:55:40
írta ekkor: 2011-08-28 13:52:18
Köszi a megnyugtató választ Marcsi! :) Még egy "remélhetőleg" utolsó kérdés. Nagyon valószínű, hogy vacsira befizetünk (mégis csak nászút smile ), de a fakultatív programokkal össze lehet egyeztetni a vacsi időpontját? smile A magyar pap tudatában, nem is lett volna rossz ötlet egy tengerparti esküvő... smile (Ha marad az esküvői tortából, viszünk smile ) Adrienn
Nincs gond ..össze lehet egyeztetni mindent ,nem lesz gond. Nagyon jó vacsizó helyünk van, ízleni fog minden smile Várlak benneteket! üdv:Marcsi
Dátum: 2011-08-28 13:52:18
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-08-28 12:47:18
Szia Adrienn! Ha násznép nem is lessz..de lagzi és esküvő itt is lehetett volna mivel van Magyar papunk itt a fővárosban:) Nyitva vannak az üzletek éttermek, mivel az angolok csak okt.végén mennek el tőlünk! Tsipouro is van ne aggódj smile puszi:Marcsi
Köszi a megnyugtató választ Marcsi! :) Még egy "remélhetőleg" utolsó kérdés. Nagyon valószínű, hogy vacsira befizetünk (mégis csak nászút smile ), de a fakultatív programokkal össze lehet egyeztetni a vacsi időpontját? smile A magyar pap tudatában, nem is lett volna rossz ötlet egy tengerparti esküvő... smile (Ha marad az esküvői tortából, viszünk smile ) Adrienn
Grand Marcsi Dátum: 2011-08-28 12:47:18
Szia Adrienn! Ha násznép nem is lessz..de lagzi és esküvő itt is lehetett volna mivel van Magyar papunk itt a fővárosban:) Nyitva vannak az üzletek éttermek, mivel az angolok csak okt.végén mennek el tőlünk! Tsipouro is van ne aggódj smile puszi:Marcsi
Dátum: 2011-08-28 12:37:42
Köszönjük Marcsi! :) Szerintem a násznép is szívesen elkísérne minket erre a csodás helyre, sőt én az esküvőt is szívesen megtartanám ott, jót buliznánk! :) Még egy kicsit "zaklatnálak" a kérdéseimmel.... Mivel még így utolsó turnusban nem voltunk nyaralni, tudnál abban segíteni, hogy mennyire vannak nyitva még az üzletek, gondolok itt apró szuvenírekre az itthoniaknak, vacsizós helyek, zöldséges, pékség (azok az isteni fánkok...:) ), stb. Illetve nem tudod, hogy a Neos Marmarason megkedvelt cipuro ott is kapható? :) Köszönjük, holnap megyünk befizetni, így tutira érkezünk okt. 8-án, és a képeket küldjük. Adrienn:)
Grand Marcsi Dátum: 2011-08-26 20:41:58
írta ekkor: 2011-08-26 19:01:43
Kedves Marcsi! Ismételten köszönöm a választ. Az általad ajánlott szállást most foglaltam le online, úgy tűnik, hogy találkozni fogunk októberben, és ott töltjük a nászútunkat, remélem az idő is kegyes lesz hozzánk, már nagyon hiányzik nekünk a tenger :) Ha még kérdésem van ugye zavarhatlak? Köszönettel: Adrienn
Jó lagzizást nektek még előtte..és képet majd az esküvőről küldjetek majd nekem is a kefalonia @ grandtours.hu-ra légyszives! Jó mulatást nektek és bármikor írhatsz nyugodtan ...a násznépet is hozhatod smile előlegben is SOK BOLDOGSÁGOT nektek! Puszi:Marcsi