(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-08-25 17:10:04
írta ekkor: 2011-08-24 17:58:47
Kedves Marcsi! Már több alkalommal voltunk a Grand Tours utasai, legutóbb Neos Marmaras volt az uticél. Idén Kefalóniát néztük ki, ez lenne a nászutunk. Azt szeretném megkérdezni, hogy a választott apartmanban október 8-tól lenne még hely (fontos lenne, hogy a teraszról legalább kicsit lássuk a tengert), de nem tudjuk, hogy az időjárás mennyire kedvező még akkor ott. kaphatnánk erről valami felvilágosítást? Köszönettel: Adrienn és János
Kedves Adrienn! Nagyon kellemes az idő még akkor is ne aggódj smile a Hermes 27-es szobát ajánlom nektek:) Szeretettel várlak benneteket:) Sok boldogságot kívánok előre is nektek! smile Üdv:Marcsi
Cseresznye Renáta Dátum: 2011-08-25 15:42:31
Szia Marcsi! Reni vagyok Miskolcról a Vodából!(így hátha tudod ki vagyok) :) Az lenne a kérdésem,hogy fogjátok-e frissíteni az oldalatokat?Azért kérdezem,mert szeretném ha lenne olyan a képek között,amin rajta van a part illetve az apartmanok elhelyezkedése a parthoz viszonyítva!Ez nagy segítség lenne az apartman kiválasztásához!Előre is köszönöm válaszodat!
Dátum: 2011-08-24 17:58:47
Mátics Gábor írta ekkor: 2011-08-19 17:13:08
Kedves Marcsi! 3 apartmant találtam az oldalon Skalaban. Melyiket ajánlja inkább? Fontos szempontok:2 külön "alvó rész" a gyerekeknek és nekünk,terasz tengerre néző ha lehet, és közel legyen egy fürödhető nem sziklás partszakasz. Köszönöm előre is a segítségét Üdv
Kedves Marcsi! Már több alkalommal voltunk a Grand Tours utasai, legutóbb Neos Marmaras volt az uticél. Idén Kefalóniát néztük ki, ez lenne a nászutunk. Azt szeretném megkérdezni, hogy a választott apartmanban október 8-tól lenne még hely (fontos lenne, hogy a teraszról legalább kicsit lássuk a tengert), de nem tudjuk, hogy az időjárás mennyire kedvező még akkor ott. kaphatnánk erről valami felvilágosítást? Köszönettel: Adrienn és János
Grand Marcsi Dátum: 2011-08-23 09:31:23
Tóth Csaba írta ekkor: 2011-08-22 12:03:04
Szia Marcsi! A csomagod átadtuk a szüleidnek épségben.Anyukádnak sikerült elintéznie az útlevelet?Amióta hazaértünk nincs nap hogy a családba, hogy ne gondoljunk a Kefalóniai nyaralásra! Üdvözlünk,Tóth Csaba és családja Nyékládháza. És mégegyszer köszönünk mindent!!!!
Csaba minden földi jót nektek...bármikor jöttök is szeretettel fogadlak majd benneteket! Én köszönöm hogy itt voltatok smile
Grand Marcsi Dátum: 2011-08-23 09:30:11
Tóth Csaba írta ekkor: 2011-08-22 12:03:04
Szia Marcsi! A csomagod átadtuk a szüleidnek épségben.Anyukádnak sikerült elintéznie az útlevelet?Amióta hazaértünk nincs nap hogy a családba, hogy ne gondoljunk a Kefalóniai nyaralásra! Üdvözlünk,Tóth Csaba és családja Nyékládháza. És mégegyszer köszönünk mindent!!!!
Köszönöm szépen hogy fáradtatok smile