(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-08-26 19:01:43
Kedves Marcsi! Ismételten köszönöm a választ. Az általad ajánlott szállást most foglaltam le online, úgy tűnik, hogy találkozni fogunk októberben, és ott töltjük a nászútunkat, remélem az idő is kegyes lesz hozzánk, már nagyon hiányzik nekünk a tenger :) Ha még kérdésem van ugye zavarhatlak? Köszönettel: Adrienn
Grand Marcsi Dátum: 2011-08-26 18:53:35
írta ekkor: 2011-08-26 14:29:30
Szia Marcsi! Köszönjük a gyors válaszodat, akkor ezek szerint októberben (utolsó turnus), nem kell hosszú, esőkkel tarkított nászútra számítanunk....:) Mi is a Te általad ajánlott szobát néztük ki. Még azt szeretnénk tudni, hogy a meghírdetett fakultatív programok (tudom, hogy létszámfüggőek), de tapasztalatod szerint mennyire tudnánk ezeken részt venni. Elsősorban a szigettúra érdekelne minket, illetve valamelyik hajós kirándulás. Köszönjük a válaszodat előre is, már úgy néz ki, hogy számíthatsz ránk.... :) Adrienn-János (Miskolc) smile smile
Kedves Adrienn ! A körúthoz min.10 főre van szükségem smile eddig még nem maradt el ,remélem ez után sem fog...a hajós kirándulások csak nagy szélvihar esetén maradhatnak el ...más miatt nem mert a csapatunkhoz Angolok és Skandinávok is csatlakoznak smile várlak bennetekt szeretettel! Marcsi
Dátum: 2011-08-26 14:29:30
Szia Marcsi! Köszönjük a gyors válaszodat, akkor ezek szerint októberben (utolsó turnus), nem kell hosszú, esőkkel tarkított nászútra számítanunk....:) Mi is a Te általad ajánlott szobát néztük ki. Még azt szeretnénk tudni, hogy a meghírdetett fakultatív programok (tudom, hogy létszámfüggőek), de tapasztalatod szerint mennyire tudnánk ezeken részt venni. Elsősorban a szigettúra érdekelne minket, illetve valamelyik hajós kirándulás. Köszönjük a válaszodat előre is, már úgy néz ki, hogy számíthatsz ránk.... :) Adrienn-János (Miskolc) smile smile
Saci Illésné Dátum: 2011-08-26 08:15:44
Sziasztok! Amióta Kefalóniáról visszajöttünk, majd mindennap benézek ide is. Vajon miért is? Καλή σας μέρα=Szép napot! :-) :-)
Grand Marcsi Dátum: 2011-08-25 17:14:31
Cseresznye Renáta írta ekkor: 2011-08-25 15:42:31
Szia Marcsi! Reni vagyok Miskolcról a Vodából!(így hátha tudod ki vagyok) :) Az lenne a kérdésem,hogy fogjátok-e frissíteni az oldalatokat?Azért kérdezem,mert szeretném ha lenne olyan a képek között,amin rajta van a part illetve az apartmanok elhelyezkedése a parthoz viszonyítva!Ez nagy segítség lenne az apartman kiválasztásához!Előre is köszönöm válaszodat!
Szia Rencsi! A Renieri szállásunk van a legközelebb a tengerhez.. . De ez az ideérkezőket eggyálltalán nem zavarja ...annyira szép a sziget hogy minden ilyen apróság eltörpül mellette:)Minden szállásunkhoz oda van írva ha van tengerre néző szobája...egyedül az Annának nics....de nincs messze a part smile Várlak benneteket is nagy szeretettel smile Üdv:Marcsi