(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-08-10 19:14:21
Ignáth Antalné írta ekkor: 2011-08-10 11:02:42
Kedves Marcsi ! Ignáthné Kati vagyok Hajdúszoboszlóról már több grandtoursos /Neos Marmaras, Sarti/ úton találkoztunk személyesen, de nyílván Te csak akkor fogod tudni ki vagyok ha találkozunk. Ha időd engedi légyszi írd már meg nekem, hogy a Hermesben van-e a két személyes szobák között tengerre néző, mert az alaprajzot ahogy nézegetem úgy tűnik, hogy igen, de az irodában nem tudják megmondani. A 10-es apartman pedig 3 személyes és azt mondták, hogy azt csak akkor kaphatom meg 2 főre, ha az összes 2 személyes már foglalt. Sok jó vendéget, szép nyarat kívánok Neked! Üdv. és köszönettel: Kati
Kedves Kati! A Hermesben a 17 és 27 -es szoba 2 ágyas tengerre néző ,csak pótágyazható is egyben.Sok sikert a foglalásban! smile üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-08-10 19:10:01
tóth zoltán írta ekkor: 2011-08-09 20:33:33
Szia Marcsi!Hát nem emlékszel a három amigo Petijére?Büszke vagyok,én legalább mély nyomokat hagytam benned! smile smile Meg gondolom a számítógépmágus Tibire is emlékszel!Majd ismét feltuningolja a géped azt mondja!Csapat már kellően besózva...
Szia Zoli:) Várom a Amígókat és a csapatát is smile visszaszámlálás smile
Saci Illésné Dátum: 2011-08-10 18:44:27
Szia Csaba! Örömmel olvasom soraid.....és igen szerintem is Marcsi a legjobb idegenvezető.......na és a "doktoré" is igazán jó fej. smile
Tóth Csaba Dátum: 2011-08-10 15:35:32
Üdvözlet mindekinek!Marcsi, jelentem épségben hazaértünk, a csomagot leszállítom!Szerintem még egy ilyen belevaló és mindeben segítőkész, felkészült idegenvezetőhöz, még nem sodort minket az élet.Mindent köszönünk, és valóban látni kell személyesen ezt a szigetett, minden része gyöngyörű és egyedi!A "Doktorét" üdvözlöm, jövőre ismét jövünk!
Ignáth Antalné Dátum: 2011-08-10 11:02:42
Kedves Marcsi ! Ignáthné Kati vagyok Hajdúszoboszlóról már több grandtoursos /Neos Marmaras, Sarti/ úton találkoztunk személyesen, de nyílván Te csak akkor fogod tudni ki vagyok ha találkozunk. Ha időd engedi légyszi írd már meg nekem, hogy a Hermesben van-e a két személyes szobák között tengerre néző, mert az alaprajzot ahogy nézegetem úgy tűnik, hogy igen, de az irodában nem tudják megmondani. A 10-es apartman pedig 3 személyes és azt mondták, hogy azt csak akkor kaphatom meg 2 főre, ha az összes 2 személyes már foglalt. Sok jó vendéget, szép nyarat kívánok Neked! Üdv. és köszönettel: Kati