(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-08-01 22:43:27
Na elég legyen ebből ,már csuklik a Túró Rudi annyit emlegetitek smile Nincs semmire alergiám sem érzékenységem smile Kérlek ne hozzatok nekem semmit csak MAGATOKAT!!! Mill.puszi addig is :Marcsi
Saci Illésné Dátum: 2011-08-01 22:29:12
smile smile smile sziasztok. de jó, hogy benéztem ma ide.........hihihiii
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-08-01 11:27:09
Relax kedves Bogi! Ez itt egy fórum, nem a saját levelezésed smile Készülj fel ilyenkor lélekben, hogy más is ír ide, ha a Marcsival akarsz személyes levelezést folytatni, írj Neki a privát e-mail-jére! Hátrább az agarakkal!! Tanulni! Tanulni! Tanulni! - ahogy egy méltán elfeledett bölcs mondotta hajdanán smile Az előző hsz-em nem illemlecke volt, hanem élcelődés (ezt a "smile"-k jelzik (gyengébbek kedvéért mondom) ! Most már lapozhatunk (az illem szerint ezt én ajánlhatom!). Egyébként melyik alkoholos? A túró rudi vagy a Pick szalámi? Ha egyik sem, vihetsz mind a kettőt, ha már felajánlottad - most már ciki lenne üres kézzel beállítanod smile Ja, és tudtommal nem is laktózérzékeny smile A jókívánságokat meg szívesen küldtem, nem került semmibe smile
Dátum: 2011-08-01 08:43:32
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-07-30 12:49:00
Sose kérdezd, vigyél-e ajándékot, mert senki sem fogja azt mondani, hogy persze, alig várom smile Ha gondolod - vigyél! Bár ezt a túró rudi dolgot sose értettem - semmi pénzért meg nem kóstolnám smile A Pick szalámi az más! Egyébként meg sok boldogságot az ifjú párnak - és romantikus, eldugott öblöket.
Lehet én vagyok a hülye, de mintha a címzés úgy szólt volna, hogy Kedves MARCSI... nem pedig Kedves Árpi!!!! Én nem szoktam olyan üzenetekre válaszolni, ami nem nekem jött. De köszi, hogy illemleckéket kaphattam. Amúgy meg vittem már ajándékba alkoholt olyannak, akinek korábban alkoholproblémái voltak, amiről nem tudtam, és baromi kellemetlen volt. Na már most mit kezdene szegény Marcsi egy kiló túró rudival, ha kiderülne, hogy laktózérzékeny:)))) Na lapozzuk a témát... Kössz a jókívnságokat...
Grand Marcsi Dátum: 2011-07-30 22:27:50
ÉN a képanyagot várom és az ifjú párt ,Árpi pedig a szalámit smile smile