(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kata Dátum: 2011-07-28 18:25:32
Kedves Marcsi! Érdeklődnék, hogy a Wifi működik a Hermes szobáiban is? Mi az I. em. 16-os szobába megyünk. Egy normál laptop befér a széfbe??? smile Válaszod előre is köszönöm. Üdv.
Kata Dátum: 2011-07-28 17:40:39
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-07-28 16:35:32
Internet a Hermes halljában van, de vigyázz, mert amikor mi voltunk, még a másik 2 apartmanból is odajártak, és néhányan kellemesen belakták a netet, volt olyan, aki valahányszor átsétáltam a hallon, mindig valami chat-elős oldalon élvezte a nyarat, de olyan is volt, aki stratégiai játékokkal ütötte el az unalmas napokat smile Én esténként megnéztem a levelezésem, mert a lányom épp vizsgázott, és vártam az eredményt, egyszer azt a választ kaptam késő este egy hölgytől, aki már 3 órával azelőtt is ott játszott valami érdekes játékot,hogy ő is csak most jött, 8 óta netezik, és 10-kor átadja (5 percet kértem az említett levélolvasásra). Mondtam az nagyon jó, mert mindjárt 11 óra, erre megvonta a vállát, és azt mondta: "Akkor is". Ezt nem tudtam értelmezni, és elmentem alukálni smile
Kedves Árpád! Köszönöm a választ. Nekem csak annyira kellene, hogy a fősulira hétfőn reggel fel tudjam venni a tágyaimat. Ha órákig akarnék Net-ezni itthon is maradhatok. Ja, és a hölgy még utazott is 26 órát, azért, hogy ott játszon. Röhej. Üdv. smile smile smile
Felföldi Attila Dátum: 2011-07-28 17:02:50
mármint a kedves net függő hölgyre értettem. smile Árpád, helyesen cselekedtél. Ha ott lettem volna, meghívtalak volna egy jó pofa sörre. Az mégis csak kellemesebb, mint vitába elegyedni. smile
Felföldi Attila Dátum: 2011-07-28 17:00:09
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-07-28 16:35:32
Internet a Hermes halljában van, de vigyázz, mert amikor mi voltunk, még a másik 2 apartmanból is odajártak, és néhányan kellemesen belakták a netet, volt olyan, aki valahányszor átsétáltam a hallon, mindig valami chat-elős oldalon élvezte a nyarat, de olyan is volt, aki stratégiai játékokkal ütötte el az unalmas napokat smile Én esténként megnéztem a levelezésem, mert a lányom épp vizsgázott, és vártam az eredményt, egyszer azt a választ kaptam késő este egy hölgytől, aki már 3 órával azelőtt is ott játszott valami érdekes játékot,hogy ő is csak most jött, 8 óta netezik, és 10-kor átadja (5 percet kértem az említett levélolvasásra). Mondtam az nagyon jó, mert mindjárt 11 óra, erre megvonta a vállát, és azt mondta: "Akkor is". Ezt nem tudtam értelmezni, és elmentem alukálni smile
smile Pff... Vannak még ilyen alulszocializáltak.
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-07-28 16:35:32
Kata írta ekkor: 2011-07-28 14:20:51
Kedves Marcsi! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség Internetezésre úgy, mint Zakyntoson? Köszi a választ a busszal kapcsolatba. Hali