(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-07-05 12:25:29
Tóth Csaba írta ekkor: 2011-07-05 09:01:37
Szia Marcsi. Persze, én is úgy gondoltam hogy a központotokon keresztül foglalnánk le a pótágyat.Csak arra voltam kiváncsi, hogy a Hermes tulajával meglehet-e beszélni a pótágyazást,vagy csak 2-fős apartmant tudunk neki foglalni.Egyébként sem biztos még.
Szia Csaba! Az irodában tudják hogy melyik szobák szabadok és melyik 2 ágyas szobák pótágyazhatók....velük kell erről beszélned,légyszives.. üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-07-05 12:17:44
Kis Zotlán írta ekkor: 2011-07-05 11:37:38
Szia Marcsi! Sajnos már hallottam olyan rém híreket, hogy nem járt múlthéten a komp korfunál sztrájk miatt. Ez igaz lehet? Gondolom megint csak felkapták. Ugye? Csak mert jövöhéten érkezek hozzád. És szeretnék kijutni. (ha épp nem hoznak haza az már nem gond, csak jussak ki) :):):) smile
Szia Zoli! Nem kell a rémhíreknek felülni...itt nincs semmi gond...de majd a saját szemével meggyőződik mindenki smile várlak benneteket:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-07-05 12:14:49
Doba Árpád írta ekkor: 2011-07-05 10:32:10
Szia szerintem biztos hogy nem érinti az athéni helyzet a nyaraló helyeket, gondolj bele mikor Pesten ostromolták az MTV-t gondolom a te ablakodon akkor se dörömböltek a tüntetők, na ez ugyanaz a helyzet....
Árpi jól látod a helyzetet smile
Grand Marcsi Dátum: 2011-07-05 12:13:15
Szabó Dóri írta ekkor: 2011-07-04 19:56:45
Szia Marcsi! 07.29-én megyünk Skalára, igazából még nem nagyon foglalkoztunk a témával azonban most felvetődött bennem néhány kérdés. Fel vannak téve a buszokról képek, de olyat nem találtam,hogy hova milyen busz megy? Lehet azt tudni hogy melyikkel megyünk és hányan? Az is eszembe jutott, hogy (ha jól emlékszem még márciusról) csak vacsorát kértünk, lehet tudni hogy milyen ételek vannak? És milyen árban vannak a helyi éttermek? Csak hogy felkészüljünk a kaja témára is:) Voltam már kb 4 éve Görögországban (Vrasna) a családommal, az valami hihetetlen volt, az volt életem első külföldi utazása, és ettől az úttól csak többet várok. Remélem minden olyan gyönyörű mint a képeken. Még 1 kérdés, itthon folyamatosan a Görögországi lázongásokról hallani, érinti-e ez a mi szigetünket? Köszönettel Dóri
Szia Dóri! Aggodalomra semmi ok,itt semmi nem érezhető a politikából..bármi történik az főleg a fővárosban történik itt mindenki sül fő a 35 fokban és másra sincs gondja . Az árak elfogadhatóak 7-8 € egy főétel..de mikro is van a szobákban:) smile Ettől a szigettől csak többet kaphatsz..ezen kár aggódnod is:) biztos lehetsz benne'!! szeretettel várlak benneteket:Marcsi
Kis Zotlán Dátum: 2011-07-05 11:37:38
Szia Marcsi! Sajnos már hallottam olyan rém híreket, hogy nem járt múlthéten a komp korfunál sztrájk miatt. Ez igaz lehet? Gondolom megint csak felkapták. Ugye? Csak mert jövöhéten érkezek hozzád. És szeretnék kijutni. (ha épp nem hoznak haza az már nem gond, csak jussak ki) :):):) smile