(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Doba Árpád Dátum: 2011-07-05 10:32:10
Szia szerintem biztos hogy nem érinti az athéni helyzet a nyaraló helyeket, gondolj bele mikor Pesten ostromolták az MTV-t gondolom a te ablakodon akkor se dörömböltek a tüntetők, na ez ugyanaz a helyzet....
Tóth Csaba Dátum: 2011-07-05 09:01:37
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-07-04 19:32:52
Szia Csaba! Ezt kérlek a debreceni központi irodánkkal beszéld le...fontos!!!! várlak benneteket! Üdv:Marcsi
Szia Marcsi. Persze, én is úgy gondoltam hogy a központotokon keresztül foglalnánk le a pótágyat.Csak arra voltam kiváncsi, hogy a Hermes tulajával meglehet-e beszélni a pótágyazást,vagy csak 2-fős apartmant tudunk neki foglalni.Egyébként sem biztos még.
tóth zoltán Dátum: 2011-07-04 22:31:25
Szia Marcsi! Gondosan elkerültem a villamosokat smile így sikeresen befizettem!az első piros pötty megjelent az Annában!!!Bár mégsem a tavalyit választottuk..Peti szerint nagyobb az utcafronti galériás szoba..Szerinted?Vagy egyforma?Remélhetőleg a csapat a héten folytatja a befizetéseket..másfél hónap azt megyüüünk!!! smile
Szabó Dóri Dátum: 2011-07-04 19:56:45
Szia Marcsi! 07.29-én megyünk Skalára, igazából még nem nagyon foglalkoztunk a témával azonban most felvetődött bennem néhány kérdés. Fel vannak téve a buszokról képek, de olyat nem találtam,hogy hova milyen busz megy? Lehet azt tudni hogy melyikkel megyünk és hányan? Az is eszembe jutott, hogy (ha jól emlékszem még márciusról) csak vacsorát kértünk, lehet tudni hogy milyen ételek vannak? És milyen árban vannak a helyi éttermek? Csak hogy felkészüljünk a kaja témára is:) Voltam már kb 4 éve Görögországban (Vrasna) a családommal, az valami hihetetlen volt, az volt életem első külföldi utazása, és ettől az úttól csak többet várok. Remélem minden olyan gyönyörű mint a képeken. Még 1 kérdés, itthon folyamatosan a Görögországi lázongásokról hallani, érinti-e ez a mi szigetünket? Köszönettel Dóri
Grand Marcsi Dátum: 2011-07-04 19:32:52
Tóth Csaba írta ekkor: 2011-07-04 16:44:23
Szia Marcsi!Azt szeretném megtudni, lenne-e lehetőség arra hogy egy plusz pótágyt betenni egy 3-fős apartmanba a Hermesben, természetesen nem ingyen.? Mi júli 23-án megyünk, viszont a feleségem unokahuga Londonból, a 2-ik hétre utánunk jönne.
Szia Csaba! Ezt kérlek a debreceni központi irodánkkal beszéld le...fontos!!!! várlak benneteket! Üdv:Marcsi