(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Márton László Dátum: 2011-07-02 23:43:08
Kedves Marcsi! Laci vagyok, mi július 23.-án fogunk menni Kefaloniára, ha jól emlékszem a Hermes apartmanba. Azt szeretném kérdezni, hogy szombaton kb. hánykor fogunk megérkezni Skala-ba, és kb hánykor kell visszaindulni Skalaból a nyaralásunk végén? Azért kérdezem, mert láttam, hogy júliusban új kompmenetrend lép érvénybe? Mert ugyebár az első júliusi szombat már megvolt. És még egy kérdés: Útlevél igaz nem kell? Bár mondták már, hogy nem, de azért még egyszer rákérdezek. Köszönöm előre is válaszod!
Kun György Dátum: 2011-07-02 19:52:08
Szia,Marcsi! Nemrég felkerestek minket régi barátaink,akikkel anno Korfun jöttünk össze,és azóta beszéltünk a szigetről ( Kefalonia) nekik, hát most a napokban sikerült foglalni nekik is a mi hetünkre szobát, úgyhogy nem ketten, négyen jövünk,ám még egy pár érdeklődik nagyon, főleg az időjárás miatt, mondtam nemigen volt eső,csak egy napig,le kellen foglalniuk,míg nem késő,lehet ők is jönnek. Szaal egy a lényeg,PR munkát vállalunk :-) ... De nem kell ide reklám,aki meglátja a Myrtos-t, ott csücsül le és csak lesi a habokat...vagy a Melissani barlang..... Na minden jót, a görögöknek is, rájuk is ráfér a jókívánság! Szép napot!
Doba Árpád Dátum: 2011-07-02 17:53:11
Sziasztok, már alig bírom kivárni az indulást ebben a "remek" itthoni időjárásban. Jön valaki még Augusztus 26.-án? üdv
tóth zoltán Dátum: 2011-07-02 16:14:31
Jók lesznek a sellőlányok is Marcsi!De nem az az emberevős fajta a Karib tenger kalózaiból!!
tóth zoltán Dátum: 2011-07-02 16:13:28
Szia Kata! Köszi,meg volt Zakynthos is!Csak egy szeletkéjét szeretnénk bemutatni új,,utazóinknak"Meg hát megnézni mi újság kedvenc éttermünkben ahol olyan grill tálat ettünk,de olyat...A Grand Toursos főhadiszálláson...Van még egy tervem...