(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2011-07-01 02:33:39
Szia Enikő! A csapat gerince Sopronból.Aztán épp tavaly megismert kedves barátok Pest mellől,és Szolnokról...Akkor két nagy csapat fog,,uralkodni" a szigeten...Jó helyet választottál!!
Kovarszki Zsuzsanna Dátum: 2011-06-30 20:21:20
Szia Zoli! Hát hogy ne húzna vissza a szívem, mikor életem egyik - ha nem a legjobb - nyaralása volt az a tavalyi 1+1 hét???!!! Főleg hogy megismertünk titeket.... :) Idén mi országhatáron belül maradunk, másra kell a $$$, de nem bírom ki hogy ne olvassak a fórumon. Fedezzétek fel helyettünk is a tavaly kihagyott helyeket, de azt a 'csodás' kagylólelő-helyet idén is látogassátok meg ott az öbölben ... smile smile smile smile smile smile De jó is volt!! És persze majd a képekre azért kíváncsi lennék!! Majd írok e-mailt.
Grand Marcsi Dátum: 2011-06-30 19:22:33
írta ekkor: 2011-06-30 13:35:25
Szia Marcsi! Idén újra szerveztem egy kis csapatot-most nem sokat csak 24főt- és úgy döntöttem olyan uticélt választunk ahol Te vagy az idegenvezető. Augusztus 20.-án érkezünk a Renieri apartmanba. Bízom benne nem felejtetted el a nádasdi csapatot. Sartin is nagyon jó volt és a többiek is nagyon várják már az újra találkozást. Puszi. Enikő
Szia Enikő smile Éljenek a nádasdiak sokáig! Nagyon örülök nektek bármennyien is jöttök ,mivel nagyon kevés vendégem van...bár az okát valójában nem értem. Szeretettel várlak benneteket..mill puszi nektek:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2011-06-30 19:19:25
írta ekkor: 2011-06-30 13:35:25
Szia Marcsi! Idén újra szerveztem egy kis csapatot-most nem sokat csak 24főt- és úgy döntöttem olyan uticélt választunk ahol Te vagy az idegenvezető. Augusztus 20.-án érkezünk a Renieri apartmanba. Bízom benne nem felejtetted el a nádasdi csapatot. Sartin is nagyon jó volt és a többiek is nagyon várják már az újra találkozást. Puszi. Enikő
Szia Kata:) Nagyon örülök a megelőlegezett szimpátiának smile Szeretettel várlak benneteket is a szép Kefaloniánkra smile Addig is minden jót nektek.. üdv:Marcsi
Kata Dátum: 2011-06-30 18:58:05
Hali Mindenki! Ahogy olvassuk a fórumot és nézzük Árpád képeit egyre jobban várjuk a párommal, hogy augusztus 6-án megérkezzünk a szigetre!!! Asszem az idei élmény túlszárnyalja majd Zakyntost tavalyról. Marcsi már itt a fórumon való tájékoztatásaid alapján is nagyon szimpatikus vagy számunkra!!!! Üdv. Kata és Árpi Sopronból