(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2011-06-28 20:15:44
Szia Kata! Augusztus 20-i turnussal megy sok soproni...Kb 8-10főLefoglaltál már?Ha valami infora van szükséged csak írj..Tavaly ott nyaraltunk,és nem véletlenül megyünk vissza..Csodálatos sziget..Kefalónia térképet szerintem a www.kefalonia.hu honlapon láttam,valószínű le tudod tölteni..Ha nem sem baj,ott az autókölcsönzőben úgyis kapsz...
tóth zoltán Dátum: 2011-06-28 20:15:42
Szia Kata! Augusztus 20-i turnussal megy sok soproni...Kb 8-10főLefoglaltál már?Ha valami infora van szükséged csak írj..Tavaly ott nyaraltunk,és nem véletlenül megyünk vissza..Csodálatos sziget..Kefalónia térképet szerintem a www.kefalonia.hu honlapon láttam,valószínű le tudod tölteni..Ha nem sem baj,ott az autókölcsönzőben úgyis kapsz...
Saci Illésné Dátum: 2011-06-28 20:15:28
Csaba! bocsi a kompcím az előbbi hiányos így helyes:[email protected]
Saci Illésné Dátum: 2011-06-28 20:12:56
Tóth Csaba írta ekkor: 2011-06-28 12:32:32
Szia Saci! Tóth Csaba vagyok, olvastam a bejegyzéseid, mivel mi is autóval megyünk Kefalóniára Július 23-tól, jól jönne egy kis itiner.Hol és merre érdemes menni.Én is a Lefkadai útvonalat találom a legjobbnak.Milyen távolságra van Skala Magyarországtól?
"Hol és merre érdemes menni" Szia Csaba! Mi 1400 km-t számolunk a Röszke-_Horgos határtól Kefalónia Skala-ig...a Lefkada Vassiliki kikötőig 1300 km. s a Kefalónia Fiskardo kikötőből Skala 90 km. volt. A kompozást nem km,-ben számoltam, 1,5 óra kb. Gondolom Tesszalonikitől érdekel az útvonal, : Tesszaloniki után letérő Veria felé E 90 -es út A2.-es autópálya lesz Veria, Egnatia Odos, Ionniana felé s ott letérő Preveza itt egy a Preveza alagúton mentünk rá a Lefkada szigetre s Vassiliki ben van a komp kikötő, ami reggel 8.-kor nyit és 9.-kor indul a komp Görög idő szerint. A kompra érdemes emailben helyet foglalni, angolul is jó, arra napra amikor utaztok. Hétközben délután 5 ,.-kor is van járat, de hétvégén csak egyszer reggel megy. A Görög autópályán 3x fizettünk 2,80 eurot a fizetőkapuknál. A komptársaság honlapja : sambatours@otenet. itt lehet nézni a menetrendet és foglalni, legalább egy héttel előtte. válaszoltak, s korrektül megvolt a foglalás. Az utak jók az autópálya klassz. Ha a szerb és Macedón rész is érdekel, leírom azt is. Üdv. Saci
Kata Dátum: 2011-06-28 17:44:06
Érdeklődnék, hogy Kefalónia térképet hol tudnék venni? Már több helyen néztem, de nem találtam. Továbbá érdeklődnék, hogy augusztus 5-től jön-e valaki busszal Győri felszállással? Mi soproniak vagyunk. Köszi. Kata