(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-06-26 20:49:46
Saci Illésné írta ekkor: 2011-06-26 19:36:34
Kaló Kriszti ! Elküldtem a linket , s tudod nézni a fotokat, remélem jó, [email protected] a hu után pont nélkül fogadta a rendszer. Hozzáteszem a valóságban sokkal szebb Kefalónia mint a fotokon. saci
Szia Saci smile
Grand Marcsi Dátum: 2011-06-26 20:48:41
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-06-26 09:48:13
Rajongóim nincsenek, az ismerőseim és családtagjaim körében pedig már közismert a Kefalonia-rajongásom smile Épp most indulok a fiamékhoz élménybeszámolóra (Ők Pargáról tértek most haza, úgy-hogy következő görög uticélunk az lehet). Minden tőlem telhetőt megteszek - legrosszabb esetben mi magunk utazunk megint a szigetre - de addigra lehet, Te már továbbállsz egy másik gyönyörűséges hellaszi szigetre smile Ui.: várom a visszajelzésed, hogy minden rendben megérkezett-e! A képeket megköszönted, úgy-hogy a DVD-t gondolom átadták, már csak a Tzanisnak szánt zacsival kapcsolatban várok megnyugtató válaszra - bocsi mindenkitől az ismételt OFF-ért!
Szia Árpi smile Nagyon köszönöm a szuper képeket,imádom egytől eggyig mindet smile A Tzanis is örült az ajándékoknak ,köszöni szépen . Várlak vissza benneteket:) mill.puszi nektek :Marcsi smile
Saci Illésné Dátum: 2011-06-26 19:36:34
Kaló Kriszti ! Elküldtem a linket , s tudod nézni a fotokat, remélem jó, [email protected] a hu után pont nélkül fogadta a rendszer. Hozzáteszem a valóságban sokkal szebb Kefalónia mint a fotokon. saci
Kaló Krisztina Dátum: 2011-06-26 18:58:07
Saci Illésné írta ekkor: 2011-06-26 11:46:03
Szia Kriszti! Mi Lefkadán átutaztunk, éjjel érkeztünk Lefkada Vassiliki kikötőbe, s ott pihentünk az autóban reggelig 8.-kor nyitott a komp pénztár. Érdemesebb úgy menni, hogy Lefkadára estefelé érkezni, s ott megszállni, akkor reggel tovább menni a komppal Kefalóniára. Itt Vassilikiben szombati napon, csak reggel egy kompjárat indult Kefalónia Fiskardo kikötőbe.más napokon délután 5,-kor is van járat. vassilikiben találtok szállást, a kikötőben nekünk is ajánlottak fel.Lefkadára egy híd és egy alagút visz be a szigetre, nem kell kompozni. A kompozás nagyon klassz volt. Visszafelé már világosban utaztunk át Lefkadán az is gyönyörű, már amennyit láttunk így az utazáskor. De Kefalóniát én előtérbe helyezném, vagy összekapcsolnám Lefkadával, vagy külön külön is. Az a helyzet hogy Lefkada egyszerűbb, az miatt, hogy nem kell bekompozni, de Kefalónia ....Már az a ahol kiköt a komp Fiskardo nagyon bájos , aztán autóval tovább Skala felé megláttuk a Myrtos fehér szikláit a kék tengerrel, s továbbhaladva is az egész sziget gyönyörű. Van egy barlang a tengerben a Melissani barlang, s amerre mentünk mindenütt a szépségek. Argostoli a főváros s az odavezető úton a különböző beachek, a növényzet.. virágok.. Skala is nekem nagyon tetszik.s az a tisztaság mindenhol, azt nem tapasztaltam még eddig Görögben. Szóval.....és ha, esetleg fotokat akarsz látni, írj emalt, s megadom a linket... üdv. Saci smile
Kedves Saci! Örömmel néznénk meg a képeket. A címem [email protected]. Köszi
Nagy Katalin Dátum: 2011-06-26 13:43:15
Ellnézést!Nem ide akartam!:)