(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Tóth Csaba Dátum: 2011-06-28 12:32:32
Saci Illésné írta ekkor: 2011-06-25 23:59:29
Sziasztok! A Kefalónia Skala nyaralás 2011. 06.04. 06.11.ig nagyon jól sikerült.. Irtóra tetszik az a nagy nyugalom, ami van a szigeten, és Skala is egy csendes, igényes, elbűvölő hely. Nagyon sok citromfa van, roskadásig érett citromokkal.és narancs, leanderek, virágözön…..sok fenyő, pálma… buja kertek.. nem túlzás.... a valóság. A klíma, nagyon kellemes…a tenger is tiszta, nagyon jó a víz, a levegő tiszta, jó illatú .. összességében tökéletes volt. Ezt a nyugalom szigetet mindenkinek nagyon ajánlom. A Görögök, nagyon kedvesek. A gyros, suvlaki nagyon jó volt itt is, a Bozo étterembe többször voltunk,a felszolgálás, az árak itt nagyon bejöttek. A szállás Renieri appartman, és az idegenvezetés színvonalas, nagyon elégedettek voltunk. Külön köszönet Marcsi mindenért!!! Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is megyünk. Ha valakinek kérdése lenne, nyugodtan tegye fel, ha tudok válaszolok. Mi autóval, komppal utaztunk Lefkada Vassiliki.-ből. a szigetre. Üdv. Saci
Szia Saci! Tóth Csaba vagyok, olvastam a bejegyzéseid, mivel mi is autóval megyünk Kefalóniára Július 23-tól, jól jönne egy kis itiner.Hol és merre érdemes menni.Én is a Lefkadai útvonalat találom a legjobbnak.Milyen távolságra van Skala Magyarországtól?
tóth zoltán Dátum: 2011-06-27 22:35:25
szia Marcsi! Most vettem észre üzid,úgyhogy írtam eimai címedre.. Ha összejön a terv nagyon vidám,összeszokott csapattal érkezünk...Remélem jössz velünk bulizni egyszer kétszer!! smile
Kaló Krisztina Dátum: 2011-06-26 21:30:52
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-06-26 20:56:08
Igazad van Saci ,a fényképen keresztül csak ízelítőt kap az ember Kefaloniáról.De mindenről személyesen meggyőződve lehet betelni csak, a szemének higgyen majd mindenki smile puszi:Marcsi
Sacinak köszi a képeket! Marcsi, hidd el holnap indulnék, ha tehetném, de most sajna nem megy. Addig álmodozunk a beszámolókon és a gyönyörű képeken. Üdv: Kriszti
Grand Marcsi Dátum: 2011-06-26 20:56:08
Saci Illésné írta ekkor: 2011-06-26 19:36:34
Kaló Kriszti ! Elküldtem a linket , s tudod nézni a fotokat, remélem jó, [email protected] a hu után pont nélkül fogadta a rendszer. Hozzáteszem a valóságban sokkal szebb Kefalónia mint a fotokon. saci
Igazad van Saci ,a fényképen keresztül csak ízelítőt kap az ember Kefaloniáról.De mindenről személyesen meggyőződve lehet betelni csak, a szemének higgyen majd mindenki smile puszi:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-06-26 20:52:44
Saci Illésné írta ekkor: 2011-06-26 19:36:34
Kaló Kriszti ! Elküldtem a linket , s tudod nézni a fotokat, remélem jó, [email protected] a hu után pont nélkül fogadta a rendszer. Hozzáteszem a valóságban sokkal szebb Kefalónia mint a fotokon. saci