Köszi Árpi mindent!
Örök hála mindenért

mindent átadok majd a címzetteknek:)
Én is kérnék valamit tőled ,nagyon nagy kérés ,remélem nem esik majd nehezedre!!!! Hátha a te hangod ,ismeretségedre,tapasztalatodra halgatva hátha több vendégem lenne itt Kefalonián!
Több reklámot érdemelne ez a gyönyörű sziget!!!
Képzeld el hogy csak 30 vendégem lessz a héten csak :((((
Nagyon szomorú vagyok emiatt:(
Tégy meg amit lehet kérlek,hátha hallatva a hangunkat több kedvet csinálunk a leendő Kefaloniára látogatóknak!
Mill.puszi nektek:Marcsi
Hát igen, csodálkoztam is reggel, amikor az induló buszt megláttam, mert alig lézengtek körülötte, a többi busz meg tele volt, ráadásul azok emeletesek voltak, a Kefaloniára menő meg csak sima egyszintes! Hogy őszinte legyek, én nem bánom, ha nem lesz olyan zsúfolt a sziget, mint mondjuk Korfu vagy Zakynthos, de belátom, Neked az nem éppen jönne jól

Az én eszközeim kimerülnek abban, hogy néha fórumozgatok, és a fotóimat közzé teszem. Meg az ösmerősöknek, barátoknak áradozom a sziget szépségeiről, és az ott megélt élményekről. Nekem szerencsére vannak élményeim, nem úgy, mint a velünk együtt nyaraló egyik csapatnak, akik az apartmant se nagyon hagyták el 2 hét alatt!
Én mindenesetre a magam köreiben reklámozom eleget a szigetet, de sáskahadat ne várj tőlem

Üdv: Árpi (Kónyu)