(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-06-25 22:15:02
Gábor írta ekkor: 2011-06-25 10:51:26
Szia Marcsi, mi a kedvesemmel csak az utolsó turnusban megyünk Skalara. Már tavaly szeptemberben eldöntöttük, hogy ez lesz az uticélunk idén, mikor Zakyntosról jöttünk a kompon hazafelé és láttuk ezt a csodás szigetet. (NÁSZÚT VOLT smile ). Folyamatosan olvasom a fórumot, nagyom kíváncsiak vagyunk a szigetre. Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy mik az eddigi tapasztalataid az időjárással kapcsolatban az utolsó turnusra? Tudom nem Vagy időjós, viszont az elmúlt4-5 év tapasztalata mit mutat? Köszönöm előre is válaszod, Gábor
Szia Gábor! Amint tapasztalod mindenhol fel van borulva a megszokott időjárás így bízunk és remélünk:):):) közép görögországban vagyunk így remélem hogy kellemes időjárásunk lessz utószezonban is:) Szeretettel várlak benneteket! üdv:Marcsi:)
Grand Marcsi Dátum: 2011-06-25 21:18:51
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-06-24 23:32:51
Hát igen, csodálkoztam is reggel, amikor az induló buszt megláttam, mert alig lézengtek körülötte, a többi busz meg tele volt, ráadásul azok emeletesek voltak, a Kefaloniára menő meg csak sima egyszintes! Hogy őszinte legyek, én nem bánom, ha nem lesz olyan zsúfolt a sziget, mint mondjuk Korfu vagy Zakynthos, de belátom, Neked az nem éppen jönne jól smile Az én eszközeim kimerülnek abban, hogy néha fórumozgatok, és a fotóimat közzé teszem. Meg az ösmerősöknek, barátoknak áradozom a sziget szépségeiről, és az ott megélt élményekről. Nekem szerencsére vannak élményeim, nem úgy, mint a velünk együtt nyaraló egyik csapatnak, akik az apartmant se nagyon hagyták el 2 hét alatt! Én mindenesetre a magam köreiben reklámozom eleget a szigetet, de sáskahadat ne várj tőlem smile Üdv: Árpi (Kónyu)
Szia Árpi! Nem vártam sáskahadat tőled csak tégy meg minden tőled tellhetőt hogy az ismerőseidnek és rajongóidnak kedvet csinálj a szigethez:) Mindössze ennyi a kívánságom:) Mill puszi a képekért... Marcsi
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-06-25 13:36:53
Gábor írta ekkor: 2011-06-25 10:51:26
Szia Marcsi, mi a kedvesemmel csak az utolsó turnusban megyünk Skalara. Már tavaly szeptemberben eldöntöttük, hogy ez lesz az uticélunk idén, mikor Zakyntosról jöttünk a kompon hazafelé és láttuk ezt a csodás szigetet. (NÁSZÚT VOLT smile ). Folyamatosan olvasom a fórumot, nagyom kíváncsiak vagyunk a szigetre. Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy mik az eddigi tapasztalataid az időjárással kapcsolatban az utolsó turnusra? Tudom nem Vagy időjós, viszont az elmúlt4-5 év tapasztalata mit mutat? Köszönöm előre is válaszod, Gábor
Marcsi tavaly volt először a szigeten, így nincs 4-5 év tapasztalata. Bízni lehet a jó időben, de októberben már minden lehet. Kifoghattok napsütést szél nélkül, de 1-2 esős nap is előfordulhat (mint máskor is smile )
Gábor Dátum: 2011-06-25 10:51:26
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-06-24 23:32:51
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-06-24 21:05:36
Köszi Árpi mindent! Örök hála mindenért smile mindent átadok majd a címzetteknek:) Én is kérnék valamit tőled ,nagyon nagy kérés ,remélem nem esik majd nehezedre!!!! Hátha a te hangod ,ismeretségedre,tapasztalatodra halgatva hátha több vendégem lenne itt Kefalonián! Több reklámot érdemelne ez a gyönyörű sziget!!! Képzeld el hogy csak 30 vendégem lessz a héten csak :(((( Nagyon szomorú vagyok emiatt:( Tégy meg amit lehet kérlek,hátha hallatva a hangunkat több kedvet csinálunk a leendő Kefaloniára látogatóknak! Mill.puszi nektek:Marcsi
Hát igen, csodálkoztam is reggel, amikor az induló buszt megláttam, mert alig lézengtek körülötte, a többi busz meg tele volt, ráadásul azok emeletesek voltak, a Kefaloniára menő meg csak sima egyszintes! Hogy őszinte legyek, én nem bánom, ha nem lesz olyan zsúfolt a sziget, mint mondjuk Korfu vagy Zakynthos, de belátom, Neked az nem éppen jönne jól smile Az én eszközeim kimerülnek abban, hogy néha fórumozgatok, és a fotóimat közzé teszem. Meg az ösmerősöknek, barátoknak áradozom a sziget szépségeiről, és az ott megélt élményekről. Nekem szerencsére vannak élményeim, nem úgy, mint a velünk együtt nyaraló egyik csapatnak, akik az apartmant se nagyon hagyták el 2 hét alatt! Én mindenesetre a magam köreiben reklámozom eleget a szigetet, de sáskahadat ne várj tőlem smile Üdv: Árpi (Kónyu)