(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Bariné Bellus Judit Dátum: 2011-05-15 09:52:04
Bereczki Andrea írta ekkor: 2011-05-13 16:23:15
Sziasztok fórumozók!Szeretnénk szállást foglalni Tolo-ba,de némi fenntartásokkal!A hely nagyon szépnek tűnik, de Kefalonia-Skala,is nagyon jonak láttszik.Melyiket válasszuk,merthogy tanácstalanok lettünk a látható képek alapján.Hol szebb a tengerpart?Látnivalók?Melyik városka a szebb,jobb?Ha volt már valaki mind kettő helyen szívesen vennénk ha némi infoval segítene a döntésben.Köszi mindenkinek,és jó pihenést a nyaralásra! smile
Tolo esetén a homokos part távolabb van, a település vége felé, viszont innen rengeteg látnivaló megközelíthető: Athén, a Korinthoszi csatorna, az ókor számos emléke a Peloponészosz félszigeten. Ellátogathattok Mükénébe, Epidavroszba. Ha látnivalókról van szó, nekem Tolo adta a legtöbbet. Kefanoniára idén megyünk. Bocsi, arról még nincs tapasztalatom.
Horváth Györgyné Dátum: 2011-05-15 09:12:26
Kedves Marcsi ! Szeretném kérdezni, hogy a Hermesben van-e kávéfőző. Tudom, a piktogram szerint nincs, de hátha... Üdv. Éva
Grand Éva Dátum: 2011-05-14 22:02:06
Bereczki Andrea írta ekkor: 2011-05-13 16:23:15
Sziasztok fórumozók!Szeretnénk szállást foglalni Tolo-ba,de némi fenntartásokkal!A hely nagyon szépnek tűnik, de Kefalonia-Skala,is nagyon jonak láttszik.Melyiket válasszuk,merthogy tanácstalanok lettünk a látható képek alapján.Hol szebb a tengerpart?Látnivalók?Melyik városka a szebb,jobb?Ha volt már valaki mind kettő helyen szívesen vennénk ha némi infoval segítene a döntésben.Köszi mindenkinek,és jó pihenést a nyaralásra! smile
Kedves Andrea! A Tolói fórumon írtam meg az én véleményemet, kérlek ott olvasd el.Üdv: Éva
Bereczki Andrea Dátum: 2011-05-13 16:23:15
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-05-13 15:54:47
Szia Marcsi! Irigyellek. Azt írod: a "gyroszosunk" - akkor ez azt jelenti, hogy továbbra os él a 10% kedvezmény? Az első fecskéknek szép nyaralást, Neked jó munkát kívánok! És továbbra is várjuk a friss infókat (de nem vagyunk türelmetlenek). Üdv: Galgó (Kónyu)