(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-04-01 18:57:37
Szia Zsuzsa! Nagyon örülök hogy sikerült befoglalnotok:) Szeretettel várlak benneteket:) üdv:Marcsi
Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2011-04-01 18:30:33
Szia Marcsi! Foglalás megoldva júli 9.-én találkozunk a Hermesben smile . Így a munka is gyorsabban telik majd remélem smile . Üdv: Zsuzsa
Grand Marcsi Dátum: 2011-03-31 20:45:32
Szatmáriné Zsuzsa írta ekkor: 2011-03-31 17:31:01
Szia Marcsi ! Köszi a választ. Lehet, hogy akadékoskodom, de én inkább az emelkedőre és nem a távolságra gondoltam. Zantén és Marmarason egy kicsit kaptatós volt. Tudom aki nem bírja a strapát az üljön otthon a karosszékben és nézze a képeket, de az én anyukám ettől nagyravágyóbb smile .Még sosem adta fel neki egy kis tréning, de ha megoldható a könnyebbik utat választanám neki. Ha a sziget csak fele olyan szép mint Zante akkor is biztos jól fogjuk érezni magunkat. Köszi: Zsuzsa
Szia Zsuzsa ! Enyhe lejtője van Skalanak aggodalomra semmi ok:)Több vendégem is állítja aki nyaralt már Zantén is hogy izgalmasabb, szebb sziget Kefalonia.De minderről majd személyesen is meggyőződhettek:) Vagány mamád lehet,örülök nektek...melyik héten jöttök majd? üdv:Marcsi
Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2011-03-31 17:31:01
Szia Marcsi ! Köszi a választ. Lehet, hogy akadékoskodom, de én inkább az emelkedőre és nem a távolságra gondoltam. Zantén és Marmarason egy kicsit kaptatós volt. Tudom aki nem bírja a strapát az üljön otthon a karosszékben és nézze a képeket, de az én anyukám ettől nagyravágyóbb smile .Még sosem adta fel neki egy kis tréning, de ha megoldható a könnyebbik utat választanám neki. Ha a sziget csak fele olyan szép mint Zante akkor is biztos jól fogjuk érezni magunkat. Köszi: Zsuzsa
Doba Árpád Dátum: 2011-03-31 11:33:19
Bajzák József írta ekkor: 2011-03-31 10:20:17
Kedves Marcsi! egy 7,2 méter hosszú csónkaról van szó. Ha az nem gond, és jó neked, akkor a [email protected] email címre is írhatod majd a választ. Úgy tünik elég egyedi kérdés, nem akarom a fórumot ezzel foglalni. Köszönöm: Bubu
Igen képzeld én is voltam ott, sőt teknősöket is láttam. És nem én voltam meglepve hogy nem lehet ott hajózni hanem te.... meg ezek szerint te sem tudod hol lehet hajózni ha meglepetésként ért, mert ha tájékozódtál volna akkor nem lett volna meglepetés...