(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Bajzák József Dátum: 2011-03-31 10:20:17
Kedves Marcsi! egy 7,2 méter hosszú csónkaról van szó. Ha az nem gond, és jó neked, akkor a [email protected] email címre is írhatod majd a választ. Úgy tünik elég egyedi kérdés, nem akarom a fórumot ezzel foglalni. Köszönöm: Bubu
Grand Marcsi Dátum: 2011-03-31 09:55:23
Bajzák József írta ekkor: 2011-03-31 09:13:28
Kedves Marcsi! Köszönöm gyors válaszod, meg hogy majd utána érdeklődsz a kikötési lehetőségeknek. A teknősöket én is szeretem, vigyázunk is rá, azért is mentünk, mert tetszettek is. Várom majd további válaszod! Kedves Árpád! Igazából nem tőled kértem véleményt! Bár nem tudom ha voltál ott egyáltalán, figyelted e a teknősöket, de nagyon ügyes, fürge állatok, és nem a part közelről beszélek, de gondolom, Te úgy sem tudod hol miként lehet hajózni, úgyhogy ha lehet, legközelebb ha hasznosat nem tudsz moondani, hagyd meg légyszí a válaszadás lehetőségét annak akinek valójában szólt! Köszi Marcsi!
Kedves József! A motorcsónak hossza is érdekelheti őket,esetleg ha megírnád,egy lépéssel előrébb lennék az esetben.Május elején tudom megírni a választ,remélem még nem lessz késő a tervezéshez:) üdv:Marcsi
Bajzák József Dátum: 2011-03-31 09:13:28
Kedves Marcsi! Köszönöm gyors válaszod, meg hogy majd utána érdeklődsz a kikötési lehetőségeknek. A teknősöket én is szeretem, vigyázunk is rá, azért is mentünk, mert tetszettek is. Várom majd további válaszod! Kedves Árpád! Igazából nem tőled kértem véleményt! Bár nem tudom ha voltál ott egyáltalán, figyelted e a teknősöket, de nagyon ügyes, fürge állatok, és nem a part közelről beszélek, de gondolom, Te úgy sem tudod hol miként lehet hajózni, úgyhogy ha lehet, legközelebb ha hasznosat nem tudsz moondani, hagyd meg légyszí a válaszadás lehetőségét annak akinek valójában szólt! Köszi Marcsi!
Grand Marcsi Dátum: 2011-03-30 19:29:22
Bajzák József írta ekkor: 2011-03-30 11:11:42
Kedves Grand Marcsi, vagy már Éva! Mi tavaly voltunk Zakynthoson, idén Kefalonia, vagy Lefkada lett volna a cél, de sajnos a Grand-nak nincs Lefkadan szállása. Kérdésem az lenne, hogy mi tavaly is vittük, és idénis vinném magunkkal motorcsónakunkat,és nagy meglepetés ért minket Zakynthoson, hogy a teknősök miatt nagyon le volt korlátozva a közlekedés. Esetleg tudsz e, hallottál e ilyen infót Kefaloniával kapcsolatban? Meg még azt szeretném megkérdezni hogy Skalan a szállások közelében van e kikötő, ahol a hajót tárolni lehet? Előre is köszönöm segítséged. Üdvözlettel:Bubu
Kedves József! Én is a teknőcök pártján állok:) viszont ezt majd csak akkor tudom 100%-ra megírni neked ha lemegyek május első napjaiban.Véleményem szerint ,a kapitányunk hajója kb 200 méterre van kikötve balra a parthoz közel ,de a régi kikötőbe szerintem tartózkodhatna a csónakotok,utána fogok érdeklődni ha gondolod. üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-03-30 19:20:41
Szatmáriné Zsuzsa írta ekkor: 2011-03-25 19:30:45
Szia Marcsi! Szeretném megkérdezni, hogy a Hermes, vagy a Renierit a nyugisabb apartman és a terep viszonyok hol kedvezőbbek (anyukám miatt) a part és a szállás között, 5-en lennénk. Kocsi, motor, quad bérlés megoldható Skálán? Az apró kavicsos part mellett van homokos is Skálán? Már nagyon sok helyen voltunk veletek, itt még , de ha ez is olyan színvonalas mint a többi, akkor biztos nem fogunk csalódni smile Köszi előre is a választ. Üdv: Zsuzsa Korábbi utasoktól is elfogadok minden infót smile
Szia Zsuzsa! A Renierit ajánlanám ha anyukádnak a közelség fontos,a földszinten találtok is 3 és 2 ágyas szobákat egymás mellett,itt a távolság a parttól 200 méter és a központhoz is csak 50 métert kell sétálni. A Quadon kívül minden más bérelhető Skalan amiket felsoroltál,ebben is tudok majd segíteni ne aggódj.A teljesen homokos sekély partunk 3-4 km -re található Skalatól a Mounda beach,de ide is próbálunk egy héten legalább kétszer kisbuszt intézni. Nem fogsz csalódni Zsuzsa:) gyönyörű a sziget:) Szeretettel várlak benneteket! üdv:Marcsi