(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Éva Dátum: 2011-03-25 12:35:52
Kedves Árpi! Én sem úgy gondoltam, hogy feltételezed rólunk a csődőt, csak itt helyben már megkérdezték, hogy valyon azért hiányzunk-e a vásárról. Pesten muszály ott lennünk a partnereink miatt, Miskolcon azért, mert ott nagy a "vásárló" közönség, Debrecenben viszont az is megtalál bennünket, aki nem megy ki a vásárra. Köszi a szép szavakat, azok mindig jól esnek nekünk!
Doba Árpád Dátum: 2011-03-24 20:33:56
Szia. Én egy szóval se mondtam , hogy azért nem lesz a Grand Tours a kiállításon mert csődbe megy. Csak nem értem hogy Pesten meg Miskolcon talán ott volt. Én pont ezért utazok Debrecenbe, hogy megnézzem a kínálatot. Bár teljesen biztos vagyok benne, hogy veletek utazom majd mert ti vagytok a legjobbak... smile
Grand Éva Dátum: 2011-03-24 11:09:10
Doba Árpád írta ekkor: 2011-03-23 09:47:35
Szaisztok úgy hallottam, hogy a Grand Tours nem lesz ott a debreceni utazás kiállításon, igaz ez?
Szia Árpi! Valóban nem leszünk ott, de nem azért mert csődbe megyünk, hanem mert nem éri meg ott lennünk. Viszont a kiállítás teljes ideje alatt nyitva vagyunk, és még a belépőjegy árát is kedvezményként odaadjuk az aznap befizetőknek.
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-03-23 14:54:34
Kun György írta ekkor: 2011-03-23 08:18:51
Szia! Úgy tudom, megy oda kirándulóbusz, amikor meg lehet tekinteni fentről, hogy lemegy-e nem tudom, viszont tényleg érdemes lenne akár egy robogót bérelni, és lemenni a partra, mert felejthetetlen a s zépsége,de tényleg! Kérdezd Marcsit,a kirándulás levisz-e oda. Egyébként meg egy két kisebb felvételem van róla, közelről, ha érdekel, személytelen telefonos videók, pár mega.
Tavaly nem ment le a szervezett busz (legalábbis a mi turnusunk idején), meg kell fűzni Marcsit smile , mert tényleg kihagyhatatlan! Persze a strandolás inkább privát kiránduláson ajánlott, mert ha ott sokáig időztök, nem fér más a fakultatívba. Kirándulóbuszról nem tudok, hogy menne arra. Egyáltalán mit értsünk "kirándulóbusz" alatt? Egyébiránt hely van lent a busznak, jött le több is, amikor épp ott voltunk.
Doba Árpád Dátum: 2011-03-23 09:47:35
Szaisztok úgy hallottam, hogy a Grand Tours nem lesz ott a debreceni utazás kiállításon, igaz ez?