(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-03-14 21:57:52
Sziasztok!Augusztus 20-tól megyünk a Hermes apartmanba.Elötte pár napot eltöltünk Lefkadan.Az lenne a kérdésem,hogy szombaton át tudunk e menni komppal Lefkadaról Kefalóniába?
Grand Marcsi Dátum: 2011-03-14 18:37:11
Döge Miklós írta ekkor: 2011-03-14 12:56:19
Szia Marcsi! Légyszi írd meg melyik utcában van a Renieri apartman, ha nem tudod, azt hogy nagyjából hol keressem Skala műholdas térképén? Júli. 2-án találkozunk újra. Puszilunk Miki.
Kedves Miklós! Görögországban álltalában kisvárosokban ,turistafalvakban nem szoktak útca nevet használni...így utca nevet nem tudok adni.. de itt a honlapunkon van térkép Skalaról ...alaprajza segíti majd a szállások megtalálását a műholdas térképen:) puszi nektek:) Marcsi:)
Döge Miklós Dátum: 2011-03-14 12:56:19
Szia Marcsi! Légyszi írd meg melyik utcában van a Renieri apartman, ha nem tudod, azt hogy nagyjából hol keressem Skala műholdas térképén? Júli. 2-án találkozunk újra. Puszilunk Miki.
Grand Marcsi Dátum: 2011-03-14 10:29:43
Szia Ilona! Nincs aggodalomra ok:) vannak sekélyebb partszakaszaink is..és gyönyörű píneafenyő liget borítja a partunkat ...hangulatos utcácskákkal amiket megannyi tavernák és butikok színesítenek ...aminek még rendkívüli módon örülök hogy ugyan sok angol , skandináv, olasz vendég látogatja a szigetet és Skalát,de nem a randalírozós tipus hanem a kultúrált réteg érkezik Kefaloniára..ami mindenkinek kellemesebbé teszi a nyaralását is. Minden hangosabb szórakozó helyet a szélső utcákba építettek hogy a pihenni vágyókat ne zavarják...Az utcácskák teli gyönyörűbbnél gyönyörűbb virágokkal...citrom ,narancs fákkal és banán pálmákkal..Én is a Hermésben leszek veletek...Tetszeni fog Skala:) biztos vagyok benne! Üdv:Marcsi
Dátum: 2011-03-13 19:58:55
Szia Grandmarcsi! Azt olvasom, Skalanál a víz 3-4 lépés után lassan mélyülő.....Engem ez egy kicsit elriaszt. Kérdésem, még lassabban mélyülő partszakasz nincs ? Júniusban tervezzük a nyaralást, a Hermésben szállnánk meg. Tavaly Zakyntoson voltunk az Ibériában laktunk. Nagyon tetszett minden, csak kissé "elhagyatott" volt a vidék. Skalan is hasonlóra lehet számítani? Előre is köszönöm a válaszod.