(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-03-01 20:54:06
Szántai Tamás írta ekkor: 2011-02-28 21:38:39
Szia Marcsi! Két kérdésem lenne: -jöttök-e a Miskolci utazási kiállitásra?Idén nem megyünk fel Pestre... -van-e a skalai parton valami élővilág a part közelében,ami pipás-szemüveges búvárkodással élvezhető? köszi Miskolciutas
Szia Tamás! Igen ,itt is jelen leszünk a Miskolci Utazás Kiállításon március 17-19-ig az ITC házban:) ott talizunk akkor:) A Mounda Beach végénél van a homokköves sarki part szakasz ott találkoztam nagyobb halakkal..igazad van Skalán nem sznoriztam ,de ott igen:) ott nagyon szép a víz alatti élővilág.. üdv:Marcsi
Szántai Tamás Dátum: 2011-03-01 15:48:42
Köszi a választ!Nem emlékszem pontosan,voltál-e te Pargan,na valami olyasmit keresnénk,mint az ottani part...bocs az Off-ért.Busszal mennénk,és az 1 óra nem kevés nekem...lusta ember lévén jobb lenne,ha közelebb lehetne sznorizni...
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-03-01 10:28:17
Szia Tamás!Sorry, hogy a második kérdésre én válaszolok, talán Marcsi nem is sznorizott Skala-nál. Szóval e helyi parton max. kisebb halrajokkal találkozhatsz, de semmi különös. Nézelődni el lehet a víz alatt, de sok mindent nem fogsz találni, arra legközelebb a Skala Old Port utáni 2 klassz kis beach-en lesz tökéletes lehetőséged, ha eljutsz oda. Autóval pár perc, sétálva kb. 1 óra. Ott már a parttól 2-3 m-re kisebb víz alatti szikla-dzsungelt találhatsz, mindenféle hallal, tengeri csillaggal a sziklatömbök alján, stb.
Szántai Tamás Dátum: 2011-02-28 21:38:39
Szia Marcsi! Két kérdésem lenne: -jöttök-e a Miskolci utazási kiállitásra?Idén nem megyünk fel Pestre... -van-e a skalai parton valami élővilág a part közelében,ami pipás-szemüveges búvárkodással élvezhető? köszi Miskolciutas
Grand Marcsi Dátum: 2011-02-27 11:51:51
Kedves leendő és régi vendégeink ! Az Utazás Kiállításson Budapesten március 3-6-ig az A pavilon 105, F standjánál várjuk az érdeklődőket szeretettel:) Üdv:Marcsi