(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-02-21 18:47:33
Tóth Judit írta ekkor: 2011-02-21 10:21:16
Szia marcsi! A Seychelles szigetekkel sajnos nem tudok kacérkodni, abban biztos vagyok, hogy elérhetetlen számomra az ára miatt. Puszta kíváncsiságból néztem meg. De tökéletesem meg vagyok elégedve az idei választásommal és már nagyon várom, hogy elteljen ez a 3 hónap és megláthassam Kefalóniát. Biztos vagyok benne, hogy teszeni fog!
Szia Judit! Én is várom hogy végre indulhassak Kefaloniára:) Bitos vagyok benne hogy teszeni fog és nagyon jól fogjátok érezni magatokat:) Üdv:Marcsi
Domonkos Diána Dátum: 2011-02-21 13:49:22
Köszönöm a válaszokat! Bár jobban szerettem volna ha azt mondjátok, hogy látok kék-fehér házikókat! De sebaj a természet kárpótol majd. smile
Tóth Judit Dátum: 2011-02-21 10:32:21
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-02-20 20:51:52
Szia Marcsi! Tudsz valamit?! Mert jövőre Pargát tervezzük, ahova 4 iroda is utaztat (Juditnak jelzem, hogy ide természetesen nem írom le a nevüket, nem lenne ízléses a konkurenciát itt reklámozni!), de ha 2012 dec. végéig kiderül az igazság (és sikerül a meglepi a GT részéről), akkor szívesen módosítanék!! Itt egy névsor, amivel meg tudna a cég lepni smile Santorini Skopelos Milos Leros Karpathos Kalymnos Ez utóbbi aztán nem túl közeli célpont, mégis kibírtuk az odautat busszal-komppal. Judit! Azért ne keseredj el, itt is jól érzed majd magad smile
Úgy tűnik, hasonló az ízlésünk: Én is tervezem Párgát jövőre, de ha nem jövőre, akkor később. Úgy látom, hogy Tolóhoz hasonló fekvésű hely. Mivel busszal nincs túl messze, azért gondoltam, hogy ha indítana majd oda a GT, velük mennénk. Egyelőre tehát nem informálódok a konkurenciáról, még ráér. Ami a távoli szigeteket illeti, hát őszintén szólva, én azokat nem vállalnám be busszal. Eddig szigeteken mindenhol repülővel voltunk, Krétán, Rodoszon és Korfun is, tavaly volt először, hogy busszal bevállaltuk Zakyntoszt a Granddal. Egész kibírható volt. De Santorínire stb. továbbra is csak a repülő jöhet számításba. Egyébként pedig nem keseredek el, sőt! Nagyon várom Kefalóniát és biztos szeretni fogom!
Tóth Judit Dátum: 2011-02-21 10:21:16
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-02-20 17:55:33
Szia Judit! Sok jó terve van készülőben a főnökömnek ,ha jól tudom Parga is köztük van:) A Seycheles szigetekkel kapcsolatban..a legjobb ha az irodánkat hívod ..ott bővebb tályékoztatással szolgálnak.. üdv:Marcsi
Szia marcsi! A Seychelles szigetekkel sajnos nem tudok kacérkodni, abban biztos vagyok, hogy elérhetetlen számomra az ára miatt. Puszta kíváncsiságból néztem meg. De tökéletesem meg vagyok elégedve az idei választásommal és már nagyon várom, hogy elteljen ez a 3 hónap és megláthassam Kefalóniát. Biztos vagyok benne, hogy teszeni fog!
Grand Marcsi Dátum: 2011-02-21 09:09:49
Szabó Béláné írta ekkor: 2011-02-20 23:47:48
Szia Marcsi ! Szeptemberben utazunk , a Hermes ap-ba.Milyen fekvésű az 1 em 14 szoba? Mert most még van lehetőség másikat választani ha nem ajánlod , vagy van jobb két személy részére.Előre is köszönöm. Szmarcsi
Kedves Szabó Béláné! Az 1.em 14-es szoba Dny-i fekvésű szoba az ablaka a szomszéd házra és annak kertjére néz, a terasza a hátra felé nyugatra tekint. Nincs gond a szobával de ha van még több szabad szoba abban az időben, választhatnának esetleg másikat is...az interneten az online foglalásnál fel van tüntetve melyik, merre néző szoba és hány ágyas! Ha nem sikerül így sem dönteni ,akkor szivesen segítek.. üdv:Marcsi