Szia Marcsi! Tudsz valamit?! Mert jövőre Pargát tervezzük, ahova 4 iroda is utaztat (Juditnak jelzem, hogy ide természetesen nem írom le a nevüket, nem lenne ízléses a konkurenciát itt reklámozni!), de ha 2012 dec. végéig kiderül az igazság (és sikerül a meglepi a GT részéről), akkor szívesen módosítanék!!
Itt egy névsor, amivel meg tudna a cég lepni

Santorini
Skopelos
Milos
Leros
Karpathos
Kalymnos
Ez utóbbi aztán nem túl közeli célpont, mégis kibírtuk az odautat busszal-komppal.
Judit!
Azért ne keseredj el, itt is jól érzed majd magad
Úgy tűnik, hasonló az ízlésünk: Én is tervezem Párgát jövőre, de ha nem jövőre, akkor később. Úgy látom, hogy Tolóhoz hasonló fekvésű hely. Mivel busszal nincs túl messze, azért gondoltam, hogy ha indítana majd oda a GT, velük mennénk. Egyelőre tehát nem informálódok a konkurenciáról, még ráér. Ami a távoli szigeteket illeti, hát őszintén szólva, én azokat nem vállalnám be busszal. Eddig szigeteken mindenhol repülővel voltunk, Krétán, Rodoszon és Korfun is, tavaly volt először, hogy busszal bevállaltuk Zakyntoszt a Granddal. Egész kibírható volt. De Santorínire stb. továbbra is csak a repülő jöhet számításba. Egyébként pedig nem keseredek el, sőt! Nagyon várom Kefalóniát és biztos szeretni fogom!