(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-02-21 08:52:51
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-02-20 20:51:52
Szia Marcsi! Tudsz valamit?! Mert jövőre Pargát tervezzük, ahova 4 iroda is utaztat (Juditnak jelzem, hogy ide természetesen nem írom le a nevüket, nem lenne ízléses a konkurenciát itt reklámozni!), de ha 2012 dec. végéig kiderül az igazság (és sikerül a meglepi a GT részéről), akkor szívesen módosítanék!! Itt egy névsor, amivel meg tudna a cég lepni smile Santorini Skopelos Milos Leros Karpathos Kalymnos Ez utóbbi aztán nem túl közeli célpont, mégis kibírtuk az odautat busszal-komppal. Judit! Azért ne keseredj el, itt is jól érzed majd magad smile
Szia Árpi! A Kiállításon meginterjúvoljuk a főnökömet:) maradjunk ennyiben:) azt mondtad hogy jössz szakmai napra! Addig bírd ki kérlek! Remélem megértesz:) Üdv:Marcsi
Szabó Béláné Dátum: 2011-02-20 23:47:48
Szia Marcsi ! Szeptemberben utazunk , a Hermes ap-ba.Milyen fekvésű az 1 em 14 szoba? Mert most még van lehetőség másikat választani ha nem ajánlod , vagy van jobb két személy részére.Előre is köszönöm. Szmarcsi
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-02-20 20:57:42
Sorry, 2011-et akartam írni! Marcsi! A tradicionális falvak nevét ide is beírhatnád, és akkor felkutatnánk róluk a neten minden elérhetőt - ez nagy segítség lenne! Előre is köszi!
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-02-20 20:51:52
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-02-19 21:30:51
Szia Diána! A kék -fehér házakat főle Görögország belső tengerén találhatsz főleg a Dodekanisia / azaz a tizenkét szigeteken . De ez ne szomorítson el.. Kefalonián is nagyon sok szép tradicionális falucska van ...majd segítek hogy meg találd ezeket is:) De feledhetetlen hidd el Fiscardó is.. Sok fotó témát talál mindenki ez biztos! Szeretettel várlak benneteket is! Üdv:Marcsi
Szia Marcsi! Tudsz valamit?! Mert jövőre Pargát tervezzük, ahova 4 iroda is utaztat (Juditnak jelzem, hogy ide természetesen nem írom le a nevüket, nem lenne ízléses a konkurenciát itt reklámozni!), de ha 2012 dec. végéig kiderül az igazság (és sikerül a meglepi a GT részéről), akkor szívesen módosítanék!! Itt egy névsor, amivel meg tudna a cég lepni smile Santorini Skopelos Milos Leros Karpathos Kalymnos Ez utóbbi aztán nem túl közeli célpont, mégis kibírtuk az odautat busszal-komppal. Judit! Azért ne keseredj el, itt is jól érzed majd magad smile
Grand Marcsi Dátum: 2011-02-20 17:55:33
Tóth Judit írta ekkor: 2011-02-19 21:55:47
Szia Marcsi! És arról nem hallottál véletlenül, hogy Pargára tervezne a GT utakat valamikor a közel jövőben? Az autóbusszal teljesen jó táv és nem tudom, hogy milyen irodák csinálják most, de én inkább megvárnám, míg a Grand is indítja. Ha busz, akkor nem szeretnék más irodával menni. A propos, Seychelles-les kapcsolatban helyesbítek: most vettem észre, hogy az idei katalógusban is benne van, legalábbis itt, ezen a honlapon. De árat és semmi egyéb konkrétumot nem látok. Tömegesen biztos nem foglalják... Üdv, Judit
Szia Judit! Sok jó terve van készülőben a főnökömnek ,ha jól tudom Parga is köztük van:) A Seycheles szigetekkel kapcsolatban..a legjobb ha az irodánkat hívod ..ott bővebb tályékoztatással szolgálnak.. üdv:Marcsi