(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Tóth Judit Dátum: 2011-02-19 21:55:47
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-02-19 21:35:19
Szia Árpád ! Semmi nem lehetetlen! Lehet hogy még okozunk neked meglepetést:) Az igaz hogy autóbuszos cég vagyunk de amíg kompok léteznek...nincsennek lehetetlenek!!! Csak várd ki a végét:):):) Üdv:Marcsi
Szia Marcsi! És arról nem hallottál véletlenül, hogy Pargára tervezne a GT utakat valamikor a közel jövőben? Az autóbusszal teljesen jó táv és nem tudom, hogy milyen irodák csinálják most, de én inkább megvárnám, míg a Grand is indítja. Ha busz, akkor nem szeretnék más irodával menni. A propos, Seychelles-les kapcsolatban helyesbítek: most vettem észre, hogy az idei katalógusban is benne van, legalábbis itt, ezen a honlapon. De árat és semmi egyéb konkrétumot nem látok. Tömegesen biztos nem foglalják... Üdv, Judit
Grand Marcsi Dátum: 2011-02-19 21:48:03
Tóth Judit írta ekkor: 2011-02-19 20:53:38
Ja, az nem is lenne rossz! Santorinire mindenképp vissza szeretnék még menni...DE a GT repülős utakkal nem nagyon foglalkozik. Anno próbálkoztak a Seychelles szigetekkel is, de talán csak egy évig volt a kínálatukban, valószínűleg nem jött be a borsos ár miatt. Az idei on-line katalógusban meg Mauritiust látom, hát, az is régi álmom, de az árakat nézve, álom marad továbbra is. Egyelőre-legalábbis az idei a nyárelőre- marad Kefalónia!
Szia Judit ! Bár nekem is tetszett Santoríni és én is visszavágyom oda ..de ami jó hogy minden sziget más és más ,nem tudsz ebbe az országba betelni..sem megunni:):):) Nem fogsz csalódni Kefaloniában:) Vadregényes és állandó felfedezésre csalogató:):) Várlak benneteket is Üdv:Marcsi Üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-02-19 21:39:55
Méry Rudolf írta ekkor: 2011-02-19 20:29:09
Szia Marcsi! Május 21-re érünk oda és a szoba számunk a 32.Rákérdeztem Gyulán a Békéstours-nál ahol befizettük és a hölgy modta,hogy 32. Jártunk már többször Görögországban többek között Korfun is és ott is a táj szépsége fogja meg az embereket. De azért elvétve kék-fehérre festet házakat vagy apartman biztos lehet látni itt is.Ezt csak az előttem íróknak üzenem. Mi pedig örülünk a szobának de nem ezen fog múlni a jó nyaralás.Közben megnéztem Kefalónián 16C a hőmérsélet nálunk Békés megyében csak 5C.Már jobb a kedvem,ha a jó időre gondolok.
Szia Rudolf! Imádom a pozitív beállítottságú vendégeimet:) Ha valaki jól akarja érezni magát, annak sikerülni is fog :) Kívánom hogy szuper legyen a nyaralásotok itt Kefalonián... Várlak benneteket is Üdv:Marcsi:)
Grand Marcsi Dátum: 2011-02-19 21:35:19
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-02-18 14:17:18
Hátha a közeljövőben Santorinire is utaztat majd a Grand Tours smile
Szia Árpád ! Semmi nem lehetetlen! Lehet hogy még okozunk neked meglepetést:) Az igaz hogy autóbuszos cég vagyunk de amíg kompok léteznek...nincsennek lehetetlenek!!! Csak várd ki a végét:):):) Üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-02-19 21:30:51
Domonkos Diána írta ekkor: 2011-02-17 13:08:25
Szia Marcsi. Kefalóniában találunk-e olyan helyet ahol a régi görög stílus (kék-fehér) házak vannak??? Köszi! smile
Szia Diána! A kék -fehér házakat főle Görögország belső tengerén találhatsz főleg a Dodekanisia / azaz a tizenkét szigeteken . De ez ne szomorítson el.. Kefalonián is nagyon sok szép tradicionális falucska van ...majd segítek hogy meg találd ezeket is:) De feledhetetlen hidd el Fiscardó is.. Sok fotó témát talál mindenki ez biztos! Szeretettel várlak benneteket is! Üdv:Marcsi