Szia Marcsi! Május 21-re érünk oda és a szoba számunk a 32.Rákérdeztem Gyulán a Békéstours-nál ahol befizettük és a hölgy modta,hogy 32. Jártunk már többször Görögországban többek között Korfun is és ott is a táj szépsége fogja meg az embereket. De azért elvétve kék-fehérre festet házakat vagy apartman biztos lehet látni itt is.Ezt csak az előttem íróknak üzenem. Mi pedig örülünk a szobának de nem ezen fog múlni a jó nyaralás.Közben megnéztem Kefalónián 16C a hőmérsélet nálunk Békés megyében csak 5C.Már jobb a kedvem,ha a jó időre gondolok.
Kedves Rudolf! Természetesen egyetértek: "elvétve kék-fehérre festett házakat vagy apartmant biztos lehet látni itt is." Minden nyaralóhelyen vannak ilyen színű házak, de nem hiszem, hogy Diána a " régi görög stílus" alatt ezt értette volna. Mindenesetre Kefalónia, ahogy Zakyntos is, az 1953-as földrengést nagyon megszenvedte, ezért sok régi épületre, műemlékre nem lehet számítani. De aki erre a szigetre készül, az nyilván tisztában van ezzel, és nem is ezért utazik. Csak teljen már el ez a 3 hónap és mehessünk!!