Igazad van ..mire kipihened az út fáradalmait és végre felveszed a kinti ritmust ,belazulsz ,már indulj haza? Nem elég Görögországból egy hét,nekem fél év után sincs honvágyam:) nem is értem miért?:):):)
Akkor is szeretettel várlak benneteket...remélem legalább annyi protekcióm lesz majd hogy az aznapi legjobb képedet megmutatod :)Hidd el nagyon büszke vagyok rá hogy az én vendégem fotója van a címlapunkon :)nagyon szupi:)
Üdv:Marcsi
Marcsi!
Görögországból még nekem sem volt soha honvágyam - máshonnan igen!
És ne aggódj, nekem rossz arcom nincs is, úgy-hogy csak a jót tudom mutatni

Viki!
Online foglalással kapcsolatban fel kell hívni az irodát, biztosat csak Tőlük tudhatsz meg! Homokos strandrész kevés van, de ha nagyon keresel, még a közelben is találsz, például Katelios is ilyen. Gekkót én az egyik tavernában is láttam, az aasztalunk melletti korláton nézte egész este, hogy mit kajálunk. Görög teknős biztos van, mi nem találkoztunk vele, álcserepes teknős (caretta caretta) a Katelioson szokta lerakni a tojásait valamikor július-augusztusban, tehát ha szerencséd lesz, találkozhatsz velük, kifejlett példánnyal sokan összefutottak Argostoliban is a kikötőben, amikor délelőtt a halászhajók kikötnek, egy méretes darab ott koldul a halászoktól. Kagylót mi nem nagyon láttunk, egynémelyeknek több mázlijuk volt ezügyben, de az biztos, hogy nem túl gyakori. Kavicsokat a partokról viszont biztosan hozol majd, ha ide mész, mert azokból szebbnél-szebbek vannak! Pl. a Platia Ammoson!