(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-01-30 15:34:42
Szia Márk! Szerintem beszélj az irodánkkal itt a honlapunkon az Elérhetőségünk-nél találsz telefonszámot.. Üdv:Marcsi
Újfalvi Márk Dátum: 2011-01-30 13:41:37
Nagyon sajnálom, hogy egész júniusban nincs esély elmenni erre a szigetre a fránya opciós foglalás miatt. Pedig már január 2. óta figyelem és nincs változás. Tud valaki erről valamit ?
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-30 10:14:12
Tóth Viktória írta ekkor: 2011-01-29 20:46:51
Sziasztok. Én és a barátom Kefalóniára szeretnénk utazni 06 25 -07 02 között. Megnéztük az online foglalást és egy apartmanban sem volt hely és nem lehetett foglalni. Ez azért van mert nem lehet abban az időben menni?? Mi először mennénk úgyhogy lenne még pár kérdés. Van e olyan strandrész ami teljesen homokos és nem kis kavicsos? Vannak e gekkók? Vannak e teknősök?Láttuk a képeken hogy vannak patakokat azokat meg lehet valahogy közelíteni?És hogy vannak e kagylók?
Szia Vikitória! Bár Árpi kisegít a válaszokban..de azért én is elmondanám a véleményemet:) A szobával kapcsolatban valóban az irodánkat hívd fel kérlek és eggyeztess,itt a weblapunkon az elérhetőségeink-nél találsz telefonszámot is. Én szurkolok hogy a nektek megfelelő időpontban sikerüljön eljutnotok hozzám, a szép Kefaloniára:) A déli fele a szigetnek homokos az északi fele köves sziklás . Skala a sziget DK-i részén fekszik ahol az apartmanjaink találhatók.Tőlünk 4 km-re fekszik a Mouvta beach ahol teljesen homokos a part ...ha mindenképp ilyet kerestek..de szerintem nekünk is remek 7 km-es partunk van:) Mindenki talál magának megfelelő part szakaszt..bárhol találkozhatsz teknőc fészekkel..de ha nincs kijelölve akkor is van rá esélye hogy a lábad előtt feltűnik egy kisteknőc...nekem már a mi partunkon volt szerencsém ilyet tapasztalni:)... tehát itt a főváros lagúnájánál, Argostólinál a felnőtt példányokkal is találkozhatsz.. Minden esélyed meg van a kis gekkócskákkal való találkozásra is...de mint tudjuk ezek nem bántanak :) és itt azt tartják hogy a család jó szelleme ..tehát bántani sem szabad! Kagylós partokról és gyönyörű köves partokról és a patakokról is mesélek majd a személyes találkozáskor...üres kézzel biztos hogy nem fogtok haza menni:)sok szép élményetek lesz itt-e vadregényes szigeten:) a szállást foglaljátok időben! üdv:Marcsi
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-29 21:10:14
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-29 09:59:26
Igazad van ..mire kipihened az út fáradalmait és végre felveszed a kinti ritmust ,belazulsz ,már indulj haza? Nem elég Görögországból egy hét,nekem fél év után sincs honvágyam:) nem is értem miért?:):):) Akkor is szeretettel várlak benneteket...remélem legalább annyi protekcióm lesz majd hogy az aznapi legjobb képedet megmutatod :)Hidd el nagyon büszke vagyok rá hogy az én vendégem fotója van a címlapunkon :)nagyon szupi:) Üdv:Marcsi
Marcsi! Görögországból még nekem sem volt soha honvágyam - máshonnan igen! És ne aggódj, nekem rossz arcom nincs is, úgy-hogy csak a jót tudom mutatni smile Viki! Online foglalással kapcsolatban fel kell hívni az irodát, biztosat csak Tőlük tudhatsz meg! Homokos strandrész kevés van, de ha nagyon keresel, még a közelben is találsz, például Katelios is ilyen. Gekkót én az egyik tavernában is láttam, az aasztalunk melletti korláton nézte egész este, hogy mit kajálunk. Görög teknős biztos van, mi nem találkoztunk vele, álcserepes teknős (caretta caretta) a Katelioson szokta lerakni a tojásait valamikor július-augusztusban, tehát ha szerencséd lesz, találkozhatsz velük, kifejlett példánnyal sokan összefutottak Argostoliban is a kikötőben, amikor délelőtt a halászhajók kikötnek, egy méretes darab ott koldul a halászoktól. Kagylót mi nem nagyon láttunk, egynémelyeknek több mázlijuk volt ezügyben, de az biztos, hogy nem túl gyakori. Kavicsokat a partokról viszont biztosan hozol majd, ha ide mész, mert azokból szebbnél-szebbek vannak! Pl. a Platia Ammoson!
Tóth Viktória Dátum: 2011-01-29 20:46:51
Sziasztok. Én és a barátom Kefalóniára szeretnénk utazni 06 25 -07 02 között. Megnéztük az online foglalást és egy apartmanban sem volt hely és nem lehetett foglalni. Ez azért van mert nem lehet abban az időben menni?? Mi először mennénk úgyhogy lenne még pár kérdés. Van e olyan strandrész ami teljesen homokos és nem kis kavicsos? Vannak e gekkók? Vannak e teknősök?Láttuk a képeken hogy vannak patakokat azokat meg lehet valahogy közelíteni?És hogy vannak e kagylók?