Gratula Árpi ..a prosink elején a fotód nagyon tetszik pont beleillik a képbe,és persze a marketingesünk is ügyeskedett a képekkel és a színekkel:)
üdv:Marcsi
Nem baj, Marcsi, az ügyeskedést nem bánom, nem vagyok rá kényes, úgy látom, nem rontott rajta a marketingesetek (bár ezt a munkát általában nem a marketinges csinálja, hanem szakember ).
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-27 18:15:03
Domonkos Diána írta ekkor: 2011-01-27 14:24:31
Köszi Marcsi a választ! Örülök, nem félek a hideg víztől! Remélem azért napozni is tudni fogunk és kicsit barnulni is persze.
Tavaly októberben voltam, akkor szupi volt, remélem most is kb. olyan lesz!
Szia Diana!
Én is remélem:) Az időjárást sajnos nem tudom megjósolni,sem megrendelni ,de bízunk benne hogy szuper időnk lesz ....egész szezon alatt:):):) barnán mész haza Diana ne aggódj:)
Domonkos Diána Dátum: 2011-01-27 14:24:31
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-27 11:14:39
Szia Diána!
A Tavalyi időjárásról tudok nyilatkozni..nagyon jó időnk volt és meleg..a víz úszható de még nem pancsolásra alkalmas ...kicsit több idő kell hogy felmelegedjen de utána..október végéig kellemes a hőmérséklete:) én mindenesetre soha nem tudok ellenállni és már május elejétől úszok a tengerbe..:) ellenálhatatlan a kristálytiszta víz Kefalonián:) ezt hidd el:)
Köszi Marcsi a választ! Örülök, nem félek a hideg víztől! Remélem azért napozni is tudni fogunk és kicsit barnulni is persze.
Tavaly októberben voltam, akkor szupi volt, remélem most is kb. olyan lesz!
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-27 11:14:39
Domonkos Diána írta ekkor: 2011-01-26 13:56:26
Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy május közepén milyen az idő Kefalóniában???
Szia Diána!
A Tavalyi időjárásról tudok nyilatkozni..nagyon jó időnk volt és meleg..a víz úszható de még nem pancsolásra alkalmas ...kicsit több idő kell hogy felmelegedjen de utána..október végéig kellemes a hőmérséklete:) én mindenesetre soha nem tudok ellenállni és már május elejétől úszok a tengerbe..:) ellenálhatatlan a kristálytiszta víz Kefalonián:) ezt hidd el:)
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-27 11:06:54
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-26 10:01:57
Judit!
Természetesen le lehet ülni, a tavalyi helyén volt beltéri rész és teraszos is. Mint olvashattuk (Marcsi írta), átköltöztek a főutcára, de gondolom ez nem fog változni.
Köszi a gratot
Gratula Árpi ..a prosink elején a fotód nagyon tetszik pont beleillik a képbe,és persze a marketingesünk is ügyeskedett a képekkel és a színekkel:)