(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-27 22:58:19
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-27 11:06:54
Gratula Árpi ..a prosink elején a fotód nagyon tetszik pont beleillik a képbe,és persze a marketingesünk is ügyeskedett a képekkel és a színekkel:) üdv:Marcsi
Nem baj, Marcsi, az ügyeskedést nem bánom, nem vagyok rá kényes, úgy látom, nem rontott rajta a marketingesetek (bár ezt a munkát általában nem a marketinges csinálja, hanem szakember smile ).
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-27 18:15:03
Domonkos Diána írta ekkor: 2011-01-27 14:24:31
Köszi Marcsi a választ! Örülök, nem félek a hideg víztől! Remélem azért napozni is tudni fogunk és kicsit barnulni is persze. smile Tavaly októberben voltam, akkor szupi volt, remélem most is kb. olyan lesz! smile
Szia Diana! Én is remélem:) Az időjárást sajnos nem tudom megjósolni,sem megrendelni ,de bízunk benne hogy szuper időnk lesz ....egész szezon alatt:):):) barnán mész haza Diana ne aggódj:) üdv:Marcsi
Domonkos Diána Dátum: 2011-01-27 14:24:31
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-27 11:14:39
Szia Diána! A Tavalyi időjárásról tudok nyilatkozni..nagyon jó időnk volt és meleg..a víz úszható de még nem pancsolásra alkalmas ...kicsit több idő kell hogy felmelegedjen de utána..október végéig kellemes a hőmérséklete:) én mindenesetre soha nem tudok ellenállni és már május elejétől úszok a tengerbe..:) ellenálhatatlan a kristálytiszta víz Kefalonián:) ezt hidd el:) üdv:Marcsi
Köszi Marcsi a választ! Örülök, nem félek a hideg víztől! Remélem azért napozni is tudni fogunk és kicsit barnulni is persze. smile Tavaly októberben voltam, akkor szupi volt, remélem most is kb. olyan lesz! smile
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-27 11:14:39
Domonkos Diána írta ekkor: 2011-01-26 13:56:26
Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy május közepén milyen az idő Kefalóniában??? smile
Szia Diána! A Tavalyi időjárásról tudok nyilatkozni..nagyon jó időnk volt és meleg..a víz úszható de még nem pancsolásra alkalmas ...kicsit több idő kell hogy felmelegedjen de utána..október végéig kellemes a hőmérséklete:) én mindenesetre soha nem tudok ellenállni és már május elejétől úszok a tengerbe..:) ellenálhatatlan a kristálytiszta víz Kefalonián:) ezt hidd el:) üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-27 11:06:54
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-26 10:01:57
Judit! Természetesen le lehet ülni, a tavalyi helyén volt beltéri rész és teraszos is. Mint olvashattuk (Marcsi írta), átköltöztek a főutcára, de gondolom ez nem fog változni. Köszi a gratot smile
Gratula Árpi ..a prosink elején a fotód nagyon tetszik pont beleillik a képbe,és persze a marketingesünk is ügyeskedett a képekkel és a színekkel:) üdv:Marcsi