(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-01-29 09:59:26
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-28 16:49:02
Szia Marcsi! Nem kételkedtem én semmiben, csak nem azt írtad, hogy "több funkciós", hanem hogy marketinges. És nem is panaszkodtam - nem is értem, mit értesz panaszkodás alatt. Nem vagyok panaszkodós típus, szerintem Te sem hallottál tőlem tavaly egyetlen zokszót sem smile - igaz, úgy látom emlékszel is, elég pörgősek vagyunk, nem nagyon ültünk a fenekünkön. Mi 1 hétre sosem megyünk, az nagyon kevés Görögországból!
Igazad van ..mire kipihened az út fáradalmait és végre felveszed a kinti ritmust ,belazulsz ,már indulj haza? Nem elég Görögországból egy hét,nekem fél év után sincs honvágyam:) nem is értem miért?:):):) Akkor is szeretettel várlak benneteket...remélem legalább annyi protekcióm lesz majd hogy az aznapi legjobb képedet megmutatod :)Hidd el nagyon büszke vagyok rá hogy az én vendégem fotója van a címlapunkon :)nagyon szupi:) Üdv:Marcsi
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-28 16:54:59
Hajdú Enikőéknek csak innen tudok üzenni (elnézést mindenkitől), hogy sorry, de végül 3-an megyünk egy barátnénkkal, így a közös autóbérlés mégsem aktuális. Legalábbis az első hetünkön - a másodikon még 1-2 nap beleférne, de ha jól emlékszem, Ti csak 1 hétre jöttök. Még egyszer bocsi!!!
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-28 16:49:02
Szia Marcsi! Nem kételkedtem én semmiben, csak nem azt írtad, hogy "több funkciós", hanem hogy marketinges. És nem is panaszkodtam - nem is értem, mit értesz panaszkodás alatt. Nem vagyok panaszkodós típus, szerintem Te sem hallottál tőlem tavaly egyetlen zokszót sem smile - igaz, úgy látom emlékszel is, elég pörgősek vagyunk, nem nagyon ültünk a fenekünkön. Mi 1 hétre sosem megyünk, az nagyon kevés Görögországból!
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-28 09:23:27
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-27 23:00:04
Május 28-tól júni 12-ig jó idő lesz, akkor érdemes jönni smile
Szia Árpi! Nem szeretem amikor kételkedsz olyan emberben akit nem ismersz, hidd el hogy több funkciós az illető:) sok mindenhez ért! Neked sem lehet panaszra okod, nekem tetszik a címlap és ettől központibb helyre nem is kerülhetett volna a fotód! Örülök neki hogy ismét két hétre jöttök,bár tudom hogy keveset foglak benneteket látni:) De még van bőségesen fotó téma itt Kefalonián:) Ezt tudjuk jól:) üdv:Marcsi
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-27 23:00:04
Május 28-tól júni 12-ig jó idő lesz, akkor érdemes jönni smile