(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Tóth Judit Dátum: 2011-01-25 14:54:41
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-22 20:57:39
Szia Judit! Mindent időben tudni fogtok csak érjek le a szigetre:) Minden változást stb...árakat ,tudni valókat.. A vacsorázó helyünkön bőséges az adag ...egy fő étel salátával ,de az italt külön kell fizetni.. Aki viszont szeret mindíg új és új helyeket kipróbálni..van erre is lehetősége...nagyon sok jó étterem található Skalaban.. kérdezz bármit nyugodtan :) A víz egyébként iható Kefalonián.. üdv:Marcsi
Kösz a választ, Marcsi! Azt hiszem, maradunk a jól bevált szokásunknál és váltogatni fogjuk a vacsorázó helyeket. Igy rugalmasabb és szabadabb az ember. Azt mondjátok meg még nekem,- a kérdésem Árpinak is szól- hogy az a híres grillező végül is miben különbözik a tavernáktól? Küllemben, vagy választékban? Mert elvileg a tavernákban és éttermekben is vannak grillhúsok. Vagy csak egy önkiszolgáló/talponálló gyroszost értetek a sokat emlegetett grillező alatt?
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-23 22:27:28
Szia Árpád! Mi nem vitázunk csak beszélgetünk smile igaz Árpi ? Elintéztem hogy a vendégeinknek legyen 20% kedvezmény akkor te miért telhetetlenkedsz??? Szerintem nagyobb helyet béreltek a gyroszosék de erről pontosabb infót majd ott tudok meg a szigeten..Reméljük még több finomsággal áll elő az idén:)De egyébként még senkit nem láttam éhezni itt a szigeten , sem unatkozni ...mert mint tudjuk itt azt sem lehet:) Majd árakat is írok ,ha változott valami természetesen azt is megírom:) üdv:Marcsi
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-22 23:36:53
Marcsi! Köszi, a grilles jó hír, pláne ha az árai és a kedvezménye sem váloznak! Ha így van, sűrű vendégek leszünk arra. Judit! A vita nem valami földtől elrugaszkodott dolog (és még csak nem is vitáztunk smile ), arra épp jó, hogy ütköztessük a véleményünket. Abból csak jó jöhet ki! Mi tavaly étteremben többször ettünk napi ajánlatot, ami 8-10 eu között volt, igaz, általában az ottani tavernák sokat nem nyújtottak nekünk, annál inkább élveztük az említett grillező kajáit és árait, amik a kedvezménnyel együtt nagyon barátiak voltak (alig több, mint egy étterem árának a fele!). De ha telt háza lesz, abból én is részesedést fogok kérni Tőlük, annyit promózgatom Őket smile Ha meg szereted a változatosságot, és minden nap máshol akarsz enni, több hétre is jut másik étterem, taverna, esetleg grillező!
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-22 20:57:39
Tóth Judit írta ekkor: 2011-01-21 22:48:28
Én kérdeztem január 14-én Marcsitól, hogy hová lehet eljutni Skalából távolsági busszal és hogy járnak-e a buszok előszezonban. Nem gondoltam, hogy ez a téma vitát fog kiváltani...Mindenesetre,május végére, mire mi leérünk, Marcsi biztos mindent tudni fog már a közlekedési lehetőségekről és elég lesz akkor eldönteni, hogy hová mivel lehet, illetve hová mivel érdemes menni.
Szia Judit! Mindent időben tudni fogtok csak érjek le a szigetre:) Minden változást stb...árakat ,tudni valókat.. A vacsorázó helyünkön bőséges az adag ...egy fő étel salátával ,de az italt külön kell fizetni.. Aki viszont szeret mindíg új és új helyeket kipróbálni..van erre is lehetősége...nagyon sok jó étterem található Skalaban.. kérdezz bármit nyugodtan :) A víz egyébként iható Kefalonián.. üdv:Marcsi
Tóth Judit Dátum: 2011-01-21 22:48:28
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-20 16:14:11
Valaki kérdezte a Skala-Argostoli buszviszonylatot. Most ezt találtam a neten: SKALA dist = 40Km price €3.00 from Argostoli 10.00 & 14.00 from Skala 06.15 & 09.00 & 17.00
Én kérdeztem január 14-én Marcsitól, hogy hová lehet eljutni Skalából távolsági busszal és hogy járnak-e a buszok előszezonban. Nem gondoltam, hogy ez a téma vitát fog kiváltani...Mindenesetre,május végére, mire mi leérünk, Marcsi biztos mindent tudni fog már a közlekedési lehetőségekről és elég lesz akkor eldönteni, hogy hová mivel lehet, illetve hová mivel érdemes menni.