(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Tóth Judit Dátum: 2011-01-21 22:37:21
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-21 21:13:15
Szia Árpi! Lesz kedvezmény idén is a Gyroszosban a vendégeink számára csak be költözött a fő utcára, az orvosunk mellől.Turbózd fel a gépedet addig is, lehet hogy az idén te nyersz a képeid eggyikével:) üdv:Marcsi
Sziasztok! Ha már szóba került a gyros, meg a grillező (bár a kettő alighanem ugyanaz..) szeretnék véleményeket hallani arról, mennyire éri meg befizetni itthon a vacsorát (19 900 Ft/fő) Hol van ez a vacsorázási lehetőség, melyik tavernában? mennyire jól és változatosan főznek ott a tapasztalataitok szerint? Van-e esetleg víz vagy valami ital az árban? Én még sose fizettem be előre étkezést Görögországban, ha nem szállodába, hanem apartmanba mentünk. De most elgondolkodtam, mert kb. 10 €-ra jön ki így egy vacsora, és attól kevesebből gondolom Kefalónián se lehet kihozni, kivéve persze, ha az ember csak egy gyrost vagy egy görög salit eszik...Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv, Judit
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-21 21:13:15
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-21 12:24:11
Szia Marcsi! Szó sincs aggodalmaskodásról, mi sem áll távolabb tőlem, ha nálam valaki felszabadultabb üdüléskor, az festi magát smile . Csak valaki kérdezte régebben a buszozási lehetőségeket a szigeten, és arra találtam infókat, azt osztottam meg az érdeklődőkkel. Egyébként május 28-án indulunk, 2 hétre megyünk, és az első héten velünk lesz egy barátnénk is, akivel épp Kefallonián ismerkedtünk össze tavaly. A gratulációt köszi, nem félek a témahiánytól fotózás-ügyben, bár sosem azért megyek, viszont sose hagynám ki smile Van egy kérdésem is Hozzád: lesz-e megint Grand-os kedvezmény a grillezőbe (20%-ot adtak tavaly), mert az nagyon bejött, isteni finomakat kajáltunk ott, nagyon baráti áron. Ha ez idén sem változik, törzsvendégek leszünk!!
Szia Árpi! Lesz kedvezmény idén is a Gyroszosban a vendégeink számára csak be költözött a fő utcára, az orvosunk mellől.Turbózd fel a gépedet addig is, lehet hogy az idén te nyersz a képeid eggyikével:) üdv:Marcsi
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-21 12:24:11
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-21 09:04:57
Szia Árpád! Kérlek ne aggodalmaskodj...minden pontos infót beszerzek amint leérek tavasszal Kefaloniára.Ti mikor jöttök majd hozzám Árpi , az első héten? Utólag is Gratulálok a fotópályázat 3. helyezéséhez:) de ettől függetlenül találsz még szerintem fotótémát az idén is ,ez biztos:) üdv:Marcsi
Szia Marcsi! Szó sincs aggodalmaskodásról, mi sem áll távolabb tőlem, ha nálam valaki felszabadultabb üdüléskor, az festi magát smile . Csak valaki kérdezte régebben a buszozási lehetőségeket a szigeten, és arra találtam infókat, azt osztottam meg az érdeklődőkkel. Egyébként május 28-án indulunk, 2 hétre megyünk, és az első héten velünk lesz egy barátnénk is, akivel épp Kefallonián ismerkedtünk össze tavaly. A gratulációt köszi, nem félek a témahiánytól fotózás-ügyben, bár sosem azért megyek, viszont sose hagynám ki smile Van egy kérdésem is Hozzád: lesz-e megint Grand-os kedvezmény a grillezőbe (20%-ot adtak tavaly), mert az nagyon bejött, isteni finomakat kajáltunk ott, nagyon baráti áron. Ha ez idén sem változik, törzsvendégek leszünk!!
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-21 09:04:57
Szia Árpád! Kérlek ne aggodalmaskodj...minden pontos infót beszerzek amint leérek tavasszal Kefaloniára.Ti mikor jöttök majd hozzám Árpi , az első héten? Utólag is Gratulálok a fotópályázat 3. helyezéséhez:) de ettől függetlenül találsz még szerintem fotótémát az idén is ,ez biztos:) üdv:Marcsi
Kriston Melinda Dátum: 2011-01-21 08:55:28
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-19 21:07:17
Szia Melinda:) Ne aggódj , minden gyalogosan is beszerezhető a pékségből és a közeli marketekből minden ami a reggelihez kellhet:) de a reggeliző helyek is közel vannak, mindhárom házunkhoz...kb:4 € körül tudtok angol reggelizni....de sok reggeliző hely van így nincs aggódásra okod:) szeretettel várlak benneteket: üdv:Marcsi
Szia Marcsi! Köszi a megnyugtató infókat.Üdv: M