(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kriston Melinda Dátum: 2011-01-18 09:01:25
Kun György írta ekkor: 2011-01-17 21:34:54
Szia! Látom, bolt ügyben érdeklődsz smile Tudom ajánlani, ha megérkeztek, másnap érdemes felkerekedni, járművet bérelni; mi pl. robogóztunk, kicsi a forgalom,20 euro egy napra és alig eszik; és elmenni argostoli felé vezető úton a helyi Lidl-be.Itt olcsón vehetsz ásv vizet, sört, kenyeret,tojást,tejet,péksütit, etc...
Szia, köszi az infot, de nekem gyalogosan elérhető "ételforrás" kell, ugyanis nincs jogsija senkinek a családban, ezért a kocsis, motoros beszerzőkörút nem jöhet szóba. Ezek szerint Skalat jobb, ha elfelejtjük?
Kun György Dátum: 2011-01-17 21:34:54
Kriston Melinda írta ekkor: 2011-01-16 15:42:12
Sziasztok! Mi Kefalóniára mennénk szeptemberben. Arra lennénk kíváncsiak, hogy élelmiszerbolt, pékség milyen távolságban van a szállásoktól (reggel éhgyomorra nem szeretnénk kilométereket kutyagolni a friss péksütiért), illetve van-e arra lehetőség, hogy étteremben reggelizzünk és ez mennyibe kerülne. Tavaly voltam Korfun és ott hatalmas adag angol reggelihez lehetett jutni 2-3 EUR-ért, így az ebéd gyakorlatilag megspórolható volt. Előre is köszi az infókat.
Szia! Látom, bolt ügyben érdeklődsz smile Tudom ajánlani, ha megérkeztek, másnap érdemes felkerekedni, járművet bérelni; mi pl. robogóztunk, kicsi a forgalom,20 euro egy napra és alig eszik; és elmenni argostoli felé vezető úton a helyi Lidl-be.Itt olcsón vehetsz ásv vizet, sört, kenyeret,tojást,tejet,péksütit, etc...
Erika Dátum: 2011-01-17 14:43:14
Sziasztok! Szívesen fogadnék az [email protected], Skala-ról képeket, fontos lenne a tengerpart, főutca és minden ami a helyhez kapcsolódik!!! Előre is köszi szépen!
Tóth Judit Dátum: 2011-01-16 19:01:37
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-14 22:48:17
Ja, és pl. Argostoliba rohadt drága a jegy, bár Skalában senki hivatalosan nem tudott árat vagy menetrendet mondani, 3 helyen 3-féle jegyárat mondtak (azt is bizonytalanul), 7-10 eu közt 1 útra/fő. Az igazság azóta sem derült ki smile
Ki tudja, hátha az idén kiderül....De azért köszi az infót, valószínű, hogy autó lesz ebből... Azért meglep, hogy drága a busz, én eddig azt tapasztaltam, hogy kifejezetten olcsó, 1.50€ körüli jegyekkel tudtunk utazgatni Zakynthoson és évekkel ezelőtt Krétán is, persze nem nagy távolságra: az autóbérlést ez nem helyettesítette, inkább csak kiegészítette. Üdv, Judit
Kriston Melinda Dátum: 2011-01-16 15:42:12
Sziasztok! Mi Kefalóniára mennénk szeptemberben. Arra lennénk kíváncsiak, hogy élelmiszerbolt, pékség milyen távolságban van a szállásoktól (reggel éhgyomorra nem szeretnénk kilométereket kutyagolni a friss péksütiért), illetve van-e arra lehetőség, hogy étteremben reggelizzünk és ez mennyibe kerülne. Tavaly voltam Korfun és ott hatalmas adag angol reggelihez lehetett jutni 2-3 EUR-ért, így az ebéd gyakorlatilag megspórolható volt. Előre is köszi az infókat.