(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Zsanett17 Dátum: 2011-01-13 21:38:59
Szia Konyu! Gratulálok az idei prospektus címlapjához!
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-12 18:23:02
Tóth Judit írta ekkor: 2011-01-11 23:29:25
Hát a napot én nem bánom, ha meg meleg van, ott a légkondi. Marcsi azt írta, hogy keleti fekvésű a 27-es, akkor a délután vagy esti kiüléskor már biztos nem süt az erkélyre a nap. Egyébként sem fogjuk a napot a szobában tölteni, ahogy nyilván ti se, így a szobának valószínűleg nincs is akkora jelentősége...De azért rám jellemző, hogy kardinális kérdést csinálok a szobafoglalásból, főleg a kilátás szokott érdekelni. Ti egyébként hanyasban laktatok tavaly? Üdv, Judit
Szia Judit:) Csak délelőtt süt oda a szobátokra a nap, 11-től már az apartman oldalát éri a nap....de szerintem nem a szobában ültök egész nap:)
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-12 15:56:12
Tóth Judit írta ekkor: 2011-01-11 23:29:25
Hát a napot én nem bánom, ha meg meleg van, ott a légkondi. Marcsi azt írta, hogy keleti fekvésű a 27-es, akkor a délután vagy esti kiüléskor már biztos nem süt az erkélyre a nap. Egyébként sem fogjuk a napot a szobában tölteni, ahogy nyilván ti se, így a szobának valószínűleg nincs is akkora jelentősége...De azért rám jellemző, hogy kardinális kérdést csinálok a szobafoglalásból, főleg a kilátás szokott érdekelni. Ti egyébként hanyasban laktatok tavaly? Üdv, Judit
Asszem a 24-esben, a szomszéd falára nézett a teraszunk. A reggelire és hazaérkezéskor egy kis frappézásra-sörözésre ültünk csak ki. Napközben sosem voltunk otthon, max. 1-2 percre beestünk, és a délutáni vacsi előtti frappé-leves-sali variáció sem tartott sokáig. Meg persze ott aludtunk - smile Ha a nap és a forróság nem zavar, akkor a nagy teraszotokról ráláttok majd a tengerre. De a partról jobb smile
Tóth Judit Dátum: 2011-01-11 23:29:25
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-11 19:15:40
Judit! A 23-as szobát mi kaptuk (de nem mi kértük!), mivel opcionálisan foglalt volt, én kértem, hogy szeretnénk a befoglalt időszakban menni a Hermesbe a legfelső szintre, lehet-e? A 27-est egyébként sem kértem volna, mert aki tavaly ott lakott, nem örült, hogy egész nap besütött a Nap és nagyon melegük volt. Végül visszajelezték, hogy a 23-ast visszakérték a foglalásból, nekem meg ez tökéletesen megfelelt, annak ellenére, hogy hátra néz, és ez a legkisebb szoba. Persze jobban örültem volna valamelyik másiknak, de annyira nem zavar, hogy emiatt aggódnék smile
Tóth Judit Dátum: 2011-01-11 23:15:00
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-11 19:18:06
Ja, és az 1 hét kevés, gyertek kettőre, ha tehetitek smile
Sejtem, hogy kevés lesz az egy hét, amikor lehet, mi is két hétre szoktunk menni Görögországba, de most épp csak arra az egy hétre tudok elszabadulni a munkahelyemről. Tavaly Zakyntoson egy egy napos kirándulással le akartuk tudni Kefalóniát, ami végül is nem jött össze, ezért döntöttem úgy, hogy az idén akkor megnézzük ezt a szigetet is. (egy kicsit jobban, mint az egy napos fakultatív program keretében lehetett volna...) Üdv, Judit