(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-11 19:18:06
Tóth Judit írta ekkor: 2011-01-07 23:18:11
Szia Árpi! Úgy tűnik, egy időben és egy szálláson, sőt egy emeleten fogunk lakni. ( Vagy nem ti foglaltatok a 23-ba?) Ja, és az én férjemet is Árpinak hívják, vele jövök. Üdv, Judit
Ja, és az 1 hét kevés, gyertek kettőre, ha tehetitek smile
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-11 19:15:40
Tóth Judit írta ekkor: 2011-01-07 23:12:40
Szia Marcsi! Köszönöm, hogy jelentkeztél és megerősítettél abban, hogy jól választottam. Légy szives erősítsd meg azt is, hogy stimmel a honlapon található alaprajz, illetve az apartmanházak leírása és valóban látszik a tenger a Hermes 27-es studiójából! Csak mert a legelső foglalás a 23-asba történt, ami a leírás szerint hátra néz, nem az utca (és a tenger) felé. Ezen kicsit csodálkoztam. Bár lehet, hogy nem mindenkinek olyan fontos a tengerre való rálátás...Üdv, Judit
Judit! A 23-as szobát mi kaptuk (de nem mi kértük!), mivel opcionálisan foglalt volt, én kértem, hogy szeretnénk a befoglalt időszakban menni a Hermesbe a legfelső szintre, lehet-e? A 27-est egyébként sem kértem volna, mert aki tavaly ott lakott, nem örült, hogy egész nap besütött a Nap és nagyon melegük volt. Végül visszajelezték, hogy a 23-ast visszakérték a foglalásból, nekem meg ez tökéletesen megfelelt, annak ellenére, hogy hátra néz, és ez a legkisebb szoba. Persze jobban örültem volna valamelyik másiknak, de annyira nem zavar, hogy emiatt aggódnék smile
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-11 19:00:36
Tarjányi István írta ekkor: 2011-01-07 19:58:43
Szia Marcsi! Köszönöm a válaszod még annyit kérdeznék,hogy szerinted a három apartman közül melyik van nyugis helyen.(Zakynthoson voltunk pár éve és nagyon sajnáltunk egy családot mert a központban a főutcán volt a szállásuk és olyan fáradtak voltak a zajos éjszakák miatt ,hogy alig várták , hogy felszálljanak a buszra ami hazavitte őket.) Mi is szeretünk szórakozni ,de azért azt hiszem inkább feltöltődni mennek zömmel az emberek ilyen gyönyörű helyre és nem kimerülni.Szeretnék ezért segítséget kérni azoktól is akik már jártak ezen a helyen , ismerik a szállásokat legalább is tudják hogy melyiknek milyen előnye ill.hátránya van,hogy segítsen nekünk a szállás választásában egy két tanáccsal. Köszönöm a segítséget.Üdv :Vali
Ja, és a Hermes előnyeit ideírom: használhatod a földszinti számítógépet (internet), de wi-fi is van a házban. Nyitható szúnyogháló van az ajtókon, nem tudom, a többi házban van-e. Új építésű, szép ház, megvoltunk mindennel elégedve!
Galgóczy Árpád Dátum: 2011-01-11 18:57:40
Tarjányi István írta ekkor: 2011-01-07 19:58:43
Szia Marcsi! Köszönöm a válaszod még annyit kérdeznék,hogy szerinted a három apartman közül melyik van nyugis helyen.(Zakynthoson voltunk pár éve és nagyon sajnáltunk egy családot mert a központban a főutcán volt a szállásuk és olyan fáradtak voltak a zajos éjszakák miatt ,hogy alig várták , hogy felszálljanak a buszra ami hazavitte őket.) Mi is szeretünk szórakozni ,de azért azt hiszem inkább feltöltődni mennek zömmel az emberek ilyen gyönyörű helyre és nem kimerülni.Szeretnék ezért segítséget kérni azoktól is akik már jártak ezen a helyen , ismerik a szállásokat legalább is tudják hogy melyiknek milyen előnye ill.hátránya van,hogy segítsen nekünk a szállás választásában egy két tanáccsal. Köszönöm a segítséget.Üdv :Vali
István! Én a Hermest ajánlanám, esetleg a Ranierit! Előbbiben laktunk, de az utóbbi is csendes helyen van. Az Anna a főutcán van, a teraszok egy része is az utcára néz, ami főleg a földszinten nem túl élvezetes.
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-11 16:05:07
Szia Judit Várom már én is az indulásom napját:) addig is minden jót nektek.. Szeretettel várlak majd benneteket! Üdv:Marcsi