Szia Marcsi! Köszönöm, hogy jelentkeztél és megerősítettél abban, hogy jól választottam. Légy szives erősítsd meg azt is, hogy stimmel a honlapon található alaprajz, illetve az apartmanházak leírása és valóban látszik a tenger a Hermes 27-es studiójából! Csak mert a legelső foglalás a 23-asba történt, ami a leírás szerint hátra néz, nem az utca (és a tenger) felé. Ezen kicsit csodálkoztam. Bár lehet, hogy nem mindenkinek olyan fontos a tengerre való rálátás...Üdv, Judit
Judit!
A 23-as szobát mi kaptuk (de nem mi kértük!), mivel opcionálisan foglalt volt, én kértem, hogy szeretnénk a befoglalt időszakban menni a Hermesbe a legfelső szintre, lehet-e? A 27-est egyébként sem kértem volna, mert aki tavaly ott lakott, nem örült, hogy egész nap besütött a Nap és nagyon melegük volt. Végül visszajelezték, hogy a 23-ast visszakérték a foglalásból, nekem meg ez tökéletesen megfelelt, annak ellenére, hogy hátra néz, és ez a legkisebb szoba. Persze jobban örültem volna valamelyik másiknak, de annyira nem zavar, hogy emiatt aggódnék