(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Tóth Judit Dátum: 2011-01-10 22:58:33
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-10 17:52:10
Szia Judit Örülök hogy megnyugodtál de sajnálom hogy a gyönyörü napfelkelte nem érdekel...De hát nem vagyunk egyformák:) ahogy kilépsz az erkélyedre és lenézel a házak fölött látni a tenger felől kelő napot..a part kb:300 m-re található a Hermész szállásunktól.. Ha van még kérdésed írd meg,szívesen válaszolok.. Üdv:Marcsi
Köszi, később biztos lesz még kérdésem. Sajnos még elég messze van az indulás...Üdv, Judit
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-10 17:52:10
Tóth Judit írta ekkor: 2011-01-09 14:42:28
Megint én vagyok: közben visszaolvastam az egész topikot és azt találtam egy 2010 januári bejegyzésben, hogy " a Hermes 2.emelet 20 és 27-es szoba erkélyéről távolról látszik a tenger" Ezek szerint megnyugodhatok és nem kell cserélnem...
Szia Judit Örülök hogy megnyugodtál de sajnálom hogy a gyönyörü napfelkelte nem érdekel...De hát nem vagyunk egyformák:) ahogy kilépsz az erkélyedre és lenézel a házak fölött látni a tenger felől kelő napot..a part kb:300 m-re található a Hermész szállásunktól.. Ha van még kérdésed írd meg,szívesen válaszolok.. Üdv:Marcsi
Tóth Judit Dátum: 2011-01-09 14:42:28
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-08 22:53:49
Szia Judit Csodálatos napfelkeltéknek lesztek szemtanúi minden reggel a 27-es szobából, mint ahogy a 20-asból is ez a kilátás:):) Felejthetetlen lesz majd meglátjátok:) puszi:Marcsi
Megint én vagyok: közben visszaolvastam az egész topikot és azt találtam egy 2010 januári bejegyzésben, hogy " a Hermes 2.emelet 20 és 27-es szoba erkélyéről távolról látszik a tenger" Ezek szerint megnyugodhatok és nem kell cserélnem...
Tóth Judit Dátum: 2011-01-09 13:47:39
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-08 22:53:49
Szia Judit Csodálatos napfelkeltéknek lesztek szemtanúi minden reggel a 27-es szobából, mint ahogy a 20-asból is ez a kilátás:):) Felejthetetlen lesz majd meglátjátok:) puszi:Marcsi
Kedves Marcsi! Ezzel nem nyugtattál meg: a napfelkelte nem igazán érdekel, hisz akkor én remélhetőleg még minden reggel aludni fogok. Ez csak annyit jelent, hogy keleti fekvésű az apartman. De hol kel fel a nap? A tenger fölött? (Akkor o.k.) Szóval hol a tenger? A ház előtt vagy a ház mögött? A GT honlap leírása szerint az utcára néző apartmanokból látszik a tenger, én ezért választottam a 27-t. Légy szives írd meg, a Hermes melyik studiójából van végül is rálátás a tengerre! (Most akár még módosításra is van lehetőség, nem? hisz még kevés foglalás van) Válaszodat előre is köszönöm: Judit
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-08 23:27:13
Tarjányi István írta ekkor: 2011-01-07 19:58:43
Szia Marcsi! Köszönöm a válaszod még annyit kérdeznék,hogy szerinted a három apartman közül melyik van nyugis helyen.(Zakynthoson voltunk pár éve és nagyon sajnáltunk egy családot mert a központban a főutcán volt a szállásuk és olyan fáradtak voltak a zajos éjszakák miatt ,hogy alig várták , hogy felszálljanak a buszra ami hazavitte őket.) Mi is szeretünk szórakozni ,de azért azt hiszem inkább feltöltődni mennek zömmel az emberek ilyen gyönyörű helyre és nem kimerülni.Szeretnék ezért segítséget kérni azoktól is akik már jártak ezen a helyen , ismerik a szállásokat legalább is tudják hogy melyiknek milyen előnye ill.hátránya van,hogy segítsen nekünk a szállás választásában egy két tanáccsal. Köszönöm a segítséget.Üdv :Vali
Szia István Szerintem a három ház közül a Hermes a legnyugisabb de ezt nyaraló helyeken 100%-ban senki nem tudja garantálni Görögországban.. Amit tapasztalatból mondhatok, eddig még nem volt problémánk szálláshelyeinken Skálában a zajjal.Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szórakozó helyet e településen,de a szálláshely ,ezt belátja mindenki ...pihenésre való.Reméljük ezt az idén is megérti mindenki:) üdv:Marcsi