(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-01-08 22:53:49
Tóth Judit írta ekkor: 2011-01-07 23:12:40
Szia Marcsi! Köszönöm, hogy jelentkeztél és megerősítettél abban, hogy jól választottam. Légy szives erősítsd meg azt is, hogy stimmel a honlapon található alaprajz, illetve az apartmanházak leírása és valóban látszik a tenger a Hermes 27-es studiójából! Csak mert a legelső foglalás a 23-asba történt, ami a leírás szerint hátra néz, nem az utca (és a tenger) felé. Ezen kicsit csodálkoztam. Bár lehet, hogy nem mindenkinek olyan fontos a tengerre való rálátás...Üdv, Judit
Szia Judit Csodálatos napfelkeltéknek lesztek szemtanúi minden reggel a 27-es szobából, mint ahogy a 20-asból is ez a kilátás:):) Felejthetetlen lesz majd meglátjátok:) puszi:Marcsi
Tóth Judit Dátum: 2011-01-07 23:18:11
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-07 11:13:45
Szia Judit! Igen, a Hermes-szel jól döntöttél, nekünk is az tetszett a legjobban.
Szia Árpi! Úgy tűnik, egy időben és egy szálláson, sőt egy emeleten fogunk lakni. ( Vagy nem ti foglaltatok a 23-ba?) Ja, és az én férjemet is Árpinak hívják, vele jövök. Üdv, Judit
Tóth Judit Dátum: 2011-01-07 23:12:40
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-01-06 12:09:09
Szia Judit.. Jó választás volt,várlak szeretettel benneteket is:) Üdv:Marcsi
Szia Marcsi! Köszönöm, hogy jelentkeztél és megerősítettél abban, hogy jól választottam. Légy szives erősítsd meg azt is, hogy stimmel a honlapon található alaprajz, illetve az apartmanházak leírása és valóban látszik a tenger a Hermes 27-es studiójából! Csak mert a legelső foglalás a 23-asba történt, ami a leírás szerint hátra néz, nem az utca (és a tenger) felé. Ezen kicsit csodálkoztam. Bár lehet, hogy nem mindenkinek olyan fontos a tengerre való rálátás...Üdv, Judit
Tarjányi István Dátum: 2011-01-07 19:58:43
Szia Marcsi! Köszönöm a válaszod még annyit kérdeznék,hogy szerinted a három apartman közül melyik van nyugis helyen.(Zakynthoson voltunk pár éve és nagyon sajnáltunk egy családot mert a központban a főutcán volt a szállásuk és olyan fáradtak voltak a zajos éjszakák miatt ,hogy alig várták , hogy felszálljanak a buszra ami hazavitte őket.) Mi is szeretünk szórakozni ,de azért azt hiszem inkább feltöltődni mennek zömmel az emberek ilyen gyönyörű helyre és nem kimerülni.Szeretnék ezért segítséget kérni azoktól is akik már jártak ezen a helyen , ismerik a szállásokat legalább is tudják hogy melyiknek milyen előnye ill.hátránya van,hogy segítsen nekünk a szállás választásában egy két tanáccsal. Köszönöm a segítséget.Üdv :Vali
Grand Marcsi Dátum: 2011-01-07 11:48:48
Tarjányi István írta ekkor: 2011-01-06 16:30:29
Szia Marcsi! Szeretnénk az idén Kefalónián nyaralni .Az Anna apartmant néztük ki ,szeretnénk ha segítenél ,mi csendes környezetre vágyunk ,és egy 3 személyes ill egy 2 személyes apartmant foglalnánk 1 ill 2 hétre.A galériás apartmanoknál mindegyikben van szófa a földszinten , a szobák közül az udvarra néző vagy az utcafronti a jobb szerinted?Vagy egyáltalán jó választás -e ez az apartman,nem túl zajos mivel a fő utcán található.Köszönöm a segítséged és aki járt már itt és tud nekem hasznos információkat adni azt nagyon szépen megköszönöm. További szép napot és jó tervezgetést a nyaralásra mindenkinek .Üdv : Vali
Szia István! Jó az Anna szállásunk is a csendesebb szobáink a fsz.4 -es ami 2ágyas, majd fölötte az 5-ös 3 ágyas szintén csendesnek mondható...remélem megfelel :) üdv:Marcsi