(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-01-06 12:07:49
Koscsóné Gál Gabriella írta ekkor: 2011-01-02 18:24:12
Kedves Marcsi! Már most nézegetjük a katalógust és úgy néz ki,hogy Kefalonia lenne idén az úti célunk,de előtte szeretnénk pár kérdést feltenni. Azt láttuk,hogy 3 apartman áll rendelkezésre. Ezek közül melyik van a legközelebb a tengerhez? Mennyire sík arrafelé a terep? Mármint szállástól a partig,meg a központ felé. Minket első látásra a Renieri apartman fogott meg és arról köszönnénk meg egy kis tájékoztatást a katalóguson kívül. Segítségedet előre is köszönjük. Gabi és Tomi
Szia Gabi:) A Renieri van a legközelebb a tengerhez, közel van a központhoz.A szobákról infót itt a honlapunk Kefalonia oldalán találhatsz de ha van konkrét kérdésed arra is szívesen válaszolok..Az út a parthoz egy kicsit lejtős de ez senkit nem gátol meg abban hogy délelőtt és délután is meglátogassa a partunkat.. mi érdekel még? szeretettel várlak benneteket üdv:Marcsi
Tóth Judit Dátum: 2011-01-05 10:34:52
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2011-01-03 18:32:32
Mi a nejemmel május 28 és júni 11. közti 2 héten keresünk Skalaban nyaraló utastársakat, akikkel 1-2 napra (max 4) közösen bérelnénk autót (nekünk nincs jogsink). Jelszó: kölstégkímélés:-) Üdv: Galgó (Kónyu v. Kónyupapa az Indexen vagy a Hellaszon)
Mi is május 28-tól leszünk Skalaban, de csak egy hétig. A Hermesben foglaltam. Remélem, jó választás volt! Valószínűleg fogunk autót bérelni, de ezt majd a férjem dönti el, mert én nem vezetek. Üdv, Judit
Hajdu Enikő Dátum: 2011-01-05 10:34:10
Szia Árpád!Gratula a harmadik helyezésért,én is a te képedre voksoltam.!Tavaly találkoztunk Kefalonián,mi a Renieriben voltunk 4-en,(idén ketten megyünk),és nekünk sült el rosszul az ithakai hajózás.Most is akkor indulunk mint ti,így hát lehet szó a közös autó bérlésről,a részleteket azt hiszem lesz idő a buszon megbeszélni.Üdv Enikő! smile
Tóth Judit Dátum: 2011-01-05 10:28:14
Nemec Erika írta ekkor: 2011-01-04 16:17:24
Mi is kéthétre mentünk volna már tavaly ki is néztük az időt júni 4-től. De mire szilveszter után a géphez kerültünk január 2.-án már az egész Kefaloniát opcionálisan lefoglalták júni 4-től 3 hétig. smile
Az idén is ugyanez a helyzet, állítólag Erdélyből jönnek szervezett csoportok. Legalábbis nekem tavaly Zakyntos-i utitársak azt mesélték.
Nemec Erika Dátum: 2011-01-04 16:17:24
Mi is kéthétre mentünk volna már tavaly ki is néztük az időt júni 4-től. De mire szilveszter után a géphez kerültünk január 2.-án már az egész Kefaloniát opcionálisan lefoglalták júni 4-től 3 hétig. smile