(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2010-08-11 20:19:27
Szia grandmarcsi! Lennének új kérdéseim...Egyik barátom nagy búvár kund,ő kérdi,vannak jó merülési helyek?Melyik strandot ajánlod egy kis vízalatti élővilághoz?Van nagy bevásárláshoz,nagy áruház?Számolom a napokat..Hétvégén kis Balaton,aztán már csak két hét..Üdv,zoli
Grand Marcsi Dátum: 2010-08-11 18:51:29
Kovarszki Zsuzsanna írta ekkor: 2010-08-11 11:14:41
Szia Marcsi! Azt szeretném kérdezni hogy te melyik autókölcsönzővel állsz kapcsolatban? Mert számolgattuk, hogy ha hétfőn elmegyünk szigettúrára és szerdán Zakynthosra akkor csüt-pénteken el tudnánk menni autóval a főbb strandokra: Antisamos, Myrtos stb. Akiknek írtam, azoknál biztosítással együtt 90euro/két nap a díj. Szerinted van ennél olcsóbb kölcsönző? Mert ez a 90 euró szinte azonos a három napos díjjal, de a hajókázás miatt ez nem kivitelezhető... smile Köszi a segítséget!! Zsuzsi
Szia Zsuzsa! Van bringa,de ezeket nem ajánlom...a te álltalad megadott ár alatt nincs olcsóbb.De van lehetőség itt helyszínen megbeszélve, a kirándulás napját kihagyni és másnap letölteni a második nap kölcsönzését az autónak:)jó fejek és rugalmasak a kölcsönzőnél. Ne aggódj kérlek! Itt mindenben segítek! üdv:marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2010-08-11 18:45:32
Gyöngyösiné dr. Papp Zsuzsanna írta ekkor: 2010-08-10 20:19:13
Kedves Marcsi! Köszönöm a választ és ha nem jön közbe semmi akkor Kefalóniát választom. Sok képet megnéztem és nagyon megtetszett. Sokfelé jártam már Görögországban, most jó lesz egy újabb csodálatos szigetet megismerni. Üdv.: Zsuzsa
Jó döntés volt, nem fog csalódni:) Szeretettel várom önöket: ) Üdv:Marcsi
Kovarszki Zsuzsanna Dátum: 2010-08-11 11:29:46
Marcsi, azt még elfelejtettem hogy bicót lehet bérelni valahol?? A közelben lévő strandok felfedezésére.. smile smile smile Köszi!!
Kovarszki Zsuzsanna Dátum: 2010-08-11 11:14:41
Szia Marcsi! Azt szeretném kérdezni hogy te melyik autókölcsönzővel állsz kapcsolatban? Mert számolgattuk, hogy ha hétfőn elmegyünk szigettúrára és szerdán Zakynthosra akkor csüt-pénteken el tudnánk menni autóval a főbb strandokra: Antisamos, Myrtos stb. Akiknek írtam, azoknál biztosítással együtt 90euro/két nap a díj. Szerinted van ennél olcsóbb kölcsönző? Mert ez a 90 euró szinte azonos a három napos díjjal, de a hajókázás miatt ez nem kivitelezhető... smile Köszi a segítséget!! Zsuzsi