Kedves Marcsi!
2010. 08. 27-én indulunk Skala-ra, a Renieri Apartmanba. A békéscsabai Zenit toursnál fizettük be az utat, és ott azt az infót adták, hogy Kefalonia esetében nem lehetséges a vacsora befizetése (19900.- Ft/fő). A katalógusban meg szerepel ez a lehetőség.Tényleg nem lehet vacsorára befizetni? Ha nem megoldható, tudnál ajánlani pár helyet vacsora illetve reggeli beszerzésére?
A katalógusban szerepel, hogy a Kefalonia útvonal a kompmenetrend függvényében alakulhat, ez mit jelent?
Kérdésem még, hogy a fakultatív programok esetében a megadott 30-25-25 eurós ( szigettúra, Myrtos-Assos-Fiskardo körút, Ithakai kirándulás) áron felül kb mennyi belépőköltségre számítsunk, ha amit lehet ezeken a helyeken, meg szeretnénk nézni? Bogarásztam a neten, és egyelőre a Melissani lagúna esetében találtam kb 7 euró/fő belépő árat. Ez vajon a tavi csónakázást is magába foglalja, vagy azt még ezen felül kell fizetni?
Skala-ból fakultatív program keretén belül lesz lehetőség a Navaggio-ra is eljutni?
Üdv.: Gálik Zita
Szia ZIta!
Az irodánkat felhívhatod Debrecenben nyugodtan és meg bizonyosodhatsz arról hogy be lehet fizetni hozzánk vacsorára.Az elérhetőségünknél találsz telefonszámot. A kompok menetrendjéről is kapsz infót a debreceni központi irodánktól.A fakultatív kirándulásainknál van egy kis változás a két körút össze lett vonva, így tartalmasabb és az ára sem változik 30/20. A belépő csoportnak 6/4 a Melissani barlangba csónakázással együtt,a Drogarati cseppkő barlangba 4/3 az ára.Van hajókirándulásunk Zakynthosra is innen Skalaból de ezt itt a honlapunkon is árakkal ,leírással együtt megtalálod.Minden más kielégítő infót itt az első nap a meetingen meg fogsz kapni tőlem ne aggódj:)
addig is minden jót várlak benneteket
üdv:Marcsi