(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Gálik Zita Dátum: 2010-08-05 19:01:21
Kedves Marcsi! Lenne még pár kérdésem:) Ha mégis a vacsora befizetése mellett döntünk, akkor azt Magyarországon kell megtennünk az utazási irodában (jelen esetben Békéscsaba, Zenit tours), vagy kint is be lehet fizetni? Ha kint lehet, akkor forintban vagy euróban? A vacsi menüválasztásos? Lehet vmit tudni róla, hogy milyen jellegű,mennyire "egzotikus"? Mert nem nagyon szeretjük a tengeri herkentyűket meg a túl extra ételeket:( A buszra lehet vinni hűtőládát? Ketten vinnénk 1 db-t, ha megoldható. Már várjuk nagyon az utazást:) Üdv.: Zita
Grand Marcsi Dátum: 2010-08-05 08:43:17
Gálik Zita írta ekkor: 2010-08-04 20:46:47
Kedves Marcsi! 2010. 08. 27-én indulunk Skala-ra, a Renieri Apartmanba. A békéscsabai Zenit toursnál fizettük be az utat, és ott azt az infót adták, hogy Kefalonia esetében nem lehetséges a vacsora befizetése (19900.- Ft/fő). A katalógusban meg szerepel ez a lehetőség.Tényleg nem lehet vacsorára befizetni? Ha nem megoldható, tudnál ajánlani pár helyet vacsora illetve reggeli beszerzésére? A katalógusban szerepel, hogy a Kefalonia útvonal a kompmenetrend függvényében alakulhat, ez mit jelent? Kérdésem még, hogy a fakultatív programok esetében a megadott 30-25-25 eurós ( szigettúra, Myrtos-Assos-Fiskardo körút, Ithakai kirándulás) áron felül kb mennyi belépőköltségre számítsunk, ha amit lehet ezeken a helyeken, meg szeretnénk nézni? Bogarásztam a neten, és egyelőre a Melissani lagúna esetében találtam kb 7 euró/fő belépő árat. Ez vajon a tavi csónakázást is magába foglalja, vagy azt még ezen felül kell fizetni? Skala-ból fakultatív program keretén belül lesz lehetőség a Navaggio-ra is eljutni? Üdv.: Gálik Zita
Szia ZIta! Az irodánkat felhívhatod Debrecenben nyugodtan és meg bizonyosodhatsz arról hogy be lehet fizetni hozzánk vacsorára.Az elérhetőségünknél találsz telefonszámot. A kompok menetrendjéről is kapsz infót a debreceni központi irodánktól.A fakultatív kirándulásainknál van egy kis változás a két körút össze lett vonva, így tartalmasabb és az ára sem változik 30/20. A belépő csoportnak 6/4 a Melissani barlangba csónakázással együtt,a Drogarati cseppkő barlangba 4/3 az ára.Van hajókirándulásunk Zakynthosra is innen Skalaból de ezt itt a honlapunkon is árakkal ,leírással együtt megtalálod.Minden más kielégítő infót itt az első nap a meetingen meg fogsz kapni tőlem ne aggódj:) addig is minden jót várlak benneteket üdv:Marcsi
Kovarszki Zsuzsanna Dátum: 2010-08-05 07:39:12
Szia Zita! Akaratodon kívül is választ attál egy kérdésemre, mert pont akartam írni (inkább mondjuk a hellaszra) hogy jön-e vki Csabáról 27-én, de akkor ti jöttök... smile Ha javasolhatom nézelődjél a hellasz.hu-n, ott elég sok infot megosztottak már velünk a Kefalóniát megjártak. Amit még szeretnék kérdezni, hogy hányan jöttök, és hogy autókölcsönzésen nem gondolkodtok-e?? Szép napot! Üdv, Zsuzsi
Gálik Zita Dátum: 2010-08-04 20:46:47
Kedves Marcsi! 2010. 08. 27-én indulunk Skala-ra, a Renieri Apartmanba. A békéscsabai Zenit toursnál fizettük be az utat, és ott azt az infót adták, hogy Kefalonia esetében nem lehetséges a vacsora befizetése (19900.- Ft/fő). A katalógusban meg szerepel ez a lehetőség.Tényleg nem lehet vacsorára befizetni? Ha nem megoldható, tudnál ajánlani pár helyet vacsora illetve reggeli beszerzésére? A katalógusban szerepel, hogy a Kefalonia útvonal a kompmenetrend függvényében alakulhat, ez mit jelent? Kérdésem még, hogy a fakultatív programok esetében a megadott 30-25-25 eurós ( szigettúra, Myrtos-Assos-Fiskardo körút, Ithakai kirándulás) áron felül kb mennyi belépőköltségre számítsunk, ha amit lehet ezeken a helyeken, meg szeretnénk nézni? Bogarásztam a neten, és egyelőre a Melissani lagúna esetében találtam kb 7 euró/fő belépő árat. Ez vajon a tavi csónakázást is magába foglalja, vagy azt még ezen felül kell fizetni? Skala-ból fakultatív program keretén belül lesz lehetőség a Navaggio-ra is eljutni? Üdv.: Gálik Zita
Grand Marcsi Dátum: 2010-08-02 22:06:37
írta ekkor: 2010-07-28 08:58:10
Marcsi, Láttál sátrazásra alkalmas nyugodt kis öblöt? Ircsi
Szia Irénke.. Erre felé sajnos nem engedélyezik a sátor verést akárhol,Samiban és Argostoli mellett van egy camping erre a célra.Ezek a helyek egy-egy órányi távolságra találhatóak Skalatól autóval. puszi: Marcsi