(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2010-08-02 22:03:45
Bernadett írta ekkor: 2010-07-31 16:06:06
Kedves Marcsi ! Férjemmel 2008 szeptemberében nyaraltunk Sartin ahol felejthetetlen egy hetet töltöttünk a Holiday Apartmanban, függetlenül attól, hogy az utolsó előtti nap eltörtem a bokámat. Ezúton szeretnénk mégegyszer megköszönni minden segítséget amit akkor nyújtottál, kívánunk neked minden jót Kefalónián Üdv. Bernadett és Gábor smile
Szia Bernadett:) Köszönöm a kedves szavakat,de azért vagyunk hogy minden helyzetben ,legyen az jó vagy rossz, segítsük a vendégeinket hogy jól sikerüljön a nyaralásuk. A munkakörünk nem merül ki azzal hogy kirándulni viszünk benneteket.... Remélem majd sikerül eljönnötök erre a gyönyörű szigetre is ,hozzám :) minden jót addig is mill .puszi nektek,további szép nyarat:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2010-08-02 21:42:31
írta ekkor: 2010-08-02 12:33:22
Szia Marcsi! Sajnos az elindulásnál nem tudtunk elköszönni tőled,igy ide irnék smile Szeretnénk megköszönni neked ezt a csodálatos hetet,és azt a sok türelmet,amivel kezeltél minket.Életem egyik legszebb,legfelejthetetlenebb élményét szereztük nálad!! smile Remélem jövőre újra találkozunk,addig is kitartást,élvezd ezt a szép szigetet,és az újabb turnusokat... millió puszi innen Pestről :Andi és Máté!!! smile
Sziasztok:) Én is örültem hogy meg ismerhettelek benneteket,de láttad hogy nem sok idő maradt a búcsúzkodásra.Iwiwen meg találtok és télen amikor majd Pesten járok randizhatnák egy kávé mellett , majd egyeztetünk időpontot még addig. További szép nyarat és minden földi jót kívánok nektek ..mill puszi:Marcsi
Dátum: 2010-08-02 12:33:22
Szia Marcsi! Sajnos az elindulásnál nem tudtunk elköszönni tőled,igy ide irnék smile Szeretnénk megköszönni neked ezt a csodálatos hetet,és azt a sok türelmet,amivel kezeltél minket.Életem egyik legszebb,legfelejthetetlenebb élményét szereztük nálad!! smile Remélem jövőre újra találkozunk,addig is kitartást,élvezd ezt a szép szigetet,és az újabb turnusokat... millió puszi innen Pestről :Andi és Máté!!! smile
Grand Marcsi Dátum: 2010-08-01 16:58:12
Kovács Andrásné írta ekkor: 2010-07-31 10:26:14
Szia grandmarcsi! Szeretnék érdeklődni, hogy Kefalonián milyen a benzinhelyzet, egyáltalán járnak-e a kompok? Aggasztó hírek jönnek. Van olyan túrista aki kint van és azt ajánlja az itthoniaknak, hogy ne induljanak útnak. Thassosról és Evia szigetéről folyamatosan adnak híreket az ottani idegenvezetők, Kefalóniáról miért nincs egy kis megnyugtatás, vagy helyzetjelentés? A Grand Toursnak is kellene hírt adni mi a helyzet kint. A héten indulnánk, de nem tudjuk egyáltalán kiérünk-e? A hírek a turizmus összeomlásáról beszélnek, tudom eltúlozzák, éppen ezért szeretnénk pontosabb értesülést és ezt csak a kinti idegenvezető tudja megadni. Köszönöm.
Üdvözlöm. A helyzet Kefalonián már biztatóbb, a nem minden, de minden második benzinkútnál van üzemanyag. A Média sajnos mindent duplájára felfúj, ezért többnyire a felét szabad elhinni. a kompok fennakadás nélkül közlekednek,az autó kölcsönzősöknek sem akadt el a munkájuk mivel van tartalék üzemanyaguk is. Így mondhatom nyugodtan hogy mindenki zavartalanul szórakozhat, kirándulhat ezen a szép szigeten .Mindenkit szeretettel várok:) Jó utat ..üdv:Marcsi!
tóth zoltán Dátum: 2010-07-31 18:03:30
Szia Marcsi! Bocs,tényleg nem figyeltem a honlapon a fakultatívot,azt hittem az van benn mint a katalógusban..Zakynthoson még gondolkodunk..Köszi