(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2015-12-17 11:36:27
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-12-15 13:25:04
Kedves Nándor! Nem hangosak a szobák és rendben vannak a szobák konyhai felszereltségei....mosogatószert és szivacsot azért nem árt vinni ,de kapható a boltokban elfogadható áron az is. Van szúnyogháló mindenhol,meleg esetén klíma is igénybe vehető.Tv egy apartmanunkban sincs...de ez nem függvénye egy jó nyaralásnak. Bort sem kell hozni,hiszen finomak a helyi és egyéb görög borok! Elő nap érkezés napján, minden infót minden fakultatívról és minden tudnivalórót elmondok minden utasnak a megbeszélésen.És valóban ízlés dolga hogy kit milyen program érdekel,de ezt elég majd ott a hallottak alapján eldönteni szerintem. Addig is minden jót,Kellemes Ünnepeket kívánok. Üdv Marcsi smile smile
Kedves Marcsi!Köszönöm a válaszát.......a Tv nem baj,ha nincs mert úgy sem nézzük.Inkább a borozgatás az erkélyen.Nekünk az többet ér.A bort azért én hozom a pálinkával együtt.Nem iszom mást mint a sajátot.De ez izlés dolga. smile Az infokat meg fogjuk hallgatni és szeretnénk elmenni fakultatívra is,de ez majd ott lent kiderül.Igaz már van elképzelés,de majd szelektálunk,hiszen mindenre úgy sem megyünk el,mert már az évek alatt kitapasztalt fakultatív mennyiségek,melyek egy nyaralás alatt még nem terhelőek maximum a 2 nyaralásonként.Volt,hogy máshol 3-4 fakultatívra is elmentünk és ezután úgy érkeztünk haza,hogy fáradtak voltunk és elveszett az amiért mentünk Görögországba.....a pihenés,strandolás,fürdés,kikapcsolódás.De ez mindenkinek más és más. smile Addig is kívánunk mi is önöknek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt.Jövőre találkozunk,ami nincs is már annyira messze,hiszen mindjárt Augusztus lesz.... smile smile smile ...és jövünk.Üdv.
Sólya Nándor Dátum: 2015-12-17 11:21:09
Magda Sándor írta ekkor: 2015-12-14 16:01:36
Szia Nándi! Az esti borozgatáshoz vigyetek egy üveg bort,de ha kettőt visztek az a biztos.(jó ezt csak poénból mondtam) Az apartman teljesen jól fel van szerelve,igaz tv nincs de nekünk az nem is hiányzott. Este ki tudtok ülni az erkélyre és alattatok van az étterem,nagyon hangulatos ,nem hangos és jól főznek. Szunyog nem volt jellemző juniusban. A tengert jól láthatod a fenyőfák mögött. Szupermarket és pékség lent az utcában,közel találtok,átlagos árakkal. Gyros a templommal szembeni utcában a legjobb! Fakultativon voltunk a szigettúrán,Myrtos -Bech-en, Argostoliban este, és a legjobb az Ainos-hegyi túrán,amit ne hagyjatok ki . És béreltünk egy napra motort és egy napra autót,amivel bejártunk még sok más helyet,többek közt Assost ,és Fiscardót. Fiscardó mellett van mindkét oldalán egy -egy nagyon szuper Beach,ahol érdemes fürödni. Most ennyi,ha van más kérdésed szivesen válaszolok. Sanyi
Szia Sándor!Köszönöm az infokat...nagyon jók.A TV minket nem érdekel....elég sok hülyeség van így is egész évben...legalább a nyaralás alatt ne nézzük.Amúgy a bor elég lesz amit viszek.Saját megybort,és pálinkát mert másét nem szívesen iszom,mivel nem tudom miként készült.De ez izlés dolga...... smile A fakultatívokat majd ott döntjük el úgy is,de motorozni szeretnénk ha lehet.Sokat várok ettől a nyaralástól,de az is tuti,hogy úgy kell elindulni,hogy csodás és szép lezs és ez már elég ahoz,hogy minden összejöhessen ott ahol pihenésre vágyik az ember.Üdv.Nándi
Grand Marcsi Dátum: 2015-12-15 13:25:04
Sólya Nándor írta ekkor: 2015-12-13 21:32:55
Szia Sándor!Ha esetleg van olyan dolog amit tudnunk kellene,hogy pl:a konyha milyen felszerelt ,mit vigyünk pluszban ami kellhet esetleg egy jó borozgatáshoz vagy bármi ami éppen nincs a felszereltségben.A szoba milyen hangos éjjel,vagy van-e szúnyogháló és ha van akkor az rnedesen használható-e vagy vigyünk szúnyogriasztót esetleg.Stb-stb....tudod?Akkor légyszi írd meg nekem.....milyen a part és hol lehet jót enni,koktélozni.Hol a legjobb a gyros-souvlaki egyébb.Milyenek az árak a supermarketekben.......tudom,hogy tavaly voltatok,de tudok viszonyítani....tehát minden érdekel.Tudod,mint a Korfu fórumon is,mert minél többet hall az ember annál jobb lesz a következő turnusoknak.......előre is megköszönném a segítségedet ebben.Ja......fakultatívok,mire érdemes és mi az ami átfog mindent vagy melyik az ami nem annyira.De tudom,ez is ízlés dolga.Mindenesetre köszi előre is.Üdv:Nándi smile
Kedves Nándor! Nem hangosak a szobák és rendben vannak a szobák konyhai felszereltségei....mosogatószert és szivacsot azért nem árt vinni ,de kapható a boltokban elfogadható áron az is. Van szúnyogháló mindenhol,meleg esetén klíma is igénybe vehető.Tv egy apartmanunkban sincs...de ez nem függvénye egy jó nyaralásnak. Bort sem kell hozni,hiszen finomak a helyi és egyéb görög borok! Elő nap érkezés napján, minden infót minden fakultatívról és minden tudnivalórót elmondok minden utasnak a megbeszélésen.És valóban ízlés dolga hogy kit milyen program érdekel,de ezt elég majd ott a hallottak alapján eldönteni szerintem. Addig is minden jót,Kellemes Ünnepeket kívánok. Üdv Marcsi smile smile
Magda Sándor Dátum: 2015-12-14 16:10:48
Évaanya írta ekkor: 2015-12-14 11:13:46
Kedves Magda Sándor! Megkérdezhetem, melyik irodával mennek Skopelos szigetére? Görög sziget függő lettem :-), tavaly volt lehetőségünk Kefalóniára eljutni a Grand T-szal, mesebeli, Marcsi szuper, jövőre is visszamennék, de a család inkább új helyre menne most. Köszi.
Kedves Éva! Sokszor utaztam már a Grand Tours-al,és meg is vagyok velük elégedve,nem akarok nekik ellen reklámot,ezért csak halkan súgom meg hogy Skopelos-szigetre az Aeolus utaztat busszal.
Magda Sándor Dátum: 2015-12-14 16:01:36
Sólya Nándor írta ekkor: 2015-12-13 21:32:55
Szia Sándor!Ha esetleg van olyan dolog amit tudnunk kellene,hogy pl:a konyha milyen felszerelt ,mit vigyünk pluszban ami kellhet esetleg egy jó borozgatáshoz vagy bármi ami éppen nincs a felszereltségben.A szoba milyen hangos éjjel,vagy van-e szúnyogháló és ha van akkor az rnedesen használható-e vagy vigyünk szúnyogriasztót esetleg.Stb-stb....tudod?Akkor légyszi írd meg nekem.....milyen a part és hol lehet jót enni,koktélozni.Hol a legjobb a gyros-souvlaki egyébb.Milyenek az árak a supermarketekben.......tudom,hogy tavaly voltatok,de tudok viszonyítani....tehát minden érdekel.Tudod,mint a Korfu fórumon is,mert minél többet hall az ember annál jobb lesz a következő turnusoknak.......előre is megköszönném a segítségedet ebben.Ja......fakultatívok,mire érdemes és mi az ami átfog mindent vagy melyik az ami nem annyira.De tudom,ez is ízlés dolga.Mindenesetre köszi előre is.Üdv:Nándi smile
Szia Nándi! Az esti borozgatáshoz vigyetek egy üveg bort,de ha kettőt visztek az a biztos.(jó ezt csak poénból mondtam) Az apartman teljesen jól fel van szerelve,igaz tv nincs de nekünk az nem is hiányzott. Este ki tudtok ülni az erkélyre és alattatok van az étterem,nagyon hangulatos ,nem hangos és jól főznek. Szunyog nem volt jellemző juniusban. A tengert jól láthatod a fenyőfák mögött. Szupermarket és pékség lent az utcában,közel találtok,átlagos árakkal. Gyros a templommal szembeni utcában a legjobb! Fakultativon voltunk a szigettúrán,Myrtos -Bech-en, Argostoliban este, és a legjobb az Ainos-hegyi túrán,amit ne hagyjatok ki . És béreltünk egy napra motort és egy napra autót,amivel bejártunk még sok más helyet,többek közt Assost ,és Fiscardót. Fiscardó mellett van mindkét oldalán egy -egy nagyon szuper Beach,ahol érdemes fürödni. Most ennyi,ha van más kérdésed szivesen válaszolok. Sanyi