(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Évaanya Dátum: 2015-12-14 11:13:46
Kedves Magda Sándor! Megkérdezhetem, melyik irodával mennek Skopelos szigetére? Görög sziget függő lettem :-), tavaly volt lehetőségünk Kefalóniára eljutni a Grand T-szal, mesebeli, Marcsi szuper, jövőre is visszamennék, de a család inkább új helyre menne most. Köszi.
Sólya Nándor Dátum: 2015-12-13 21:32:55
Szia Sándor!Ha esetleg van olyan dolog amit tudnunk kellene,hogy pl:a konyha milyen felszerelt ,mit vigyünk pluszban ami kellhet esetleg egy jó borozgatáshoz vagy bármi ami éppen nincs a felszereltségben.A szoba milyen hangos éjjel,vagy van-e szúnyogháló és ha van akkor az rnedesen használható-e vagy vigyünk szúnyogriasztót esetleg.Stb-stb....tudod?Akkor légyszi írd meg nekem.....milyen a part és hol lehet jót enni,koktélozni.Hol a legjobb a gyros-souvlaki egyébb.Milyenek az árak a supermarketekben.......tudom,hogy tavaly voltatok,de tudok viszonyítani....tehát minden érdekel.Tudod,mint a Korfu fórumon is,mert minél többet hall az ember annál jobb lesz a következő turnusoknak.......előre is megköszönném a segítségedet ebben.Ja......fakultatívok,mire érdemes és mi az ami átfog mindent vagy melyik az ami nem annyira.De tudom,ez is ízlés dolga.Mindenesetre köszi előre is.Üdv:Nándi smile
Sólya Nándor Dátum: 2015-12-13 21:17:28
Magda Sándor írta ekkor: 2015-12-13 18:53:31
Szia Nándi! Csak nem a Mi Abelli 14-es szobát foglaltátok? Mert mi abban voltunk Juniusban! Nagyon jó választás volt. Lassan körvonalazódik nekünk is a nyaralás,találtam egy szigetet, busszal elérhető,Skopelos. Itt forgatták a Mamma Mia-cimű filmet. Szerintem nézd meg és vedd fel a listádra. A Grand is felvehetné az uticélok közé, közelebb van mint Kefalonia. Ettől függetlenül Kefalonia csodálatos,nekem bejött nagyon,de ez a Skopelos,Olyan mint a piros 7-es,mindent visz!
Szia Sándor!Betaláltál.........de gondolhattad is volna hiszen egy rugóra jár az eszünk..... smile .Remélem,hogy jó választás lesz,hiszek neked.Amúgy láttam a Mamma MIa-t és a kedvenc filmjeim között van.......nem is tudom,hogy miért.... smile smile smile Amúgy meg utána nézek én ennek a szigetnek.......de jól hangzik amit írsz róla.Fel lehetne említeni a Grandnak egy lehetséges új úticél bevezetésére.Én is elmennék,ha olyan mint a filmben.Remélem,hogy nektek is összejön a tervetek és szép nyaralásotok lesz megint.Én holnap vagy holnapután megyek fizetni......azután jöhet a költőpénz gyűjtés.Üdv.... smile
Magda Sándor Dátum: 2015-12-13 18:53:31
Sólya Nándor írta ekkor: 2015-12-12 14:11:36
Sziasztok!Kefalonia, Mi Abeli befoglalva 2016.08.27-től.Igaz az a szoba amelyiket szerettük volna már elkelt,de sebaj,a mellette lévő lesz a mienk.Már nagyon várjuk.
Szia Nándi! Csak nem a Mi Abelli 14-es szobát foglaltátok? Mert mi abban voltunk Juniusban! Nagyon jó választás volt. Lassan körvonalazódik nekünk is a nyaralás,találtam egy szigetet, busszal elérhető,Skopelos. Itt forgatták a Mamma Mia-cimű filmet. Szerintem nézd meg és vedd fel a listádra. A Grand is felvehetné az uticélok közé, közelebb van mint Kefalonia. Ettől függetlenül Kefalonia csodálatos,nekem bejött nagyon,de ez a Skopelos,Olyan mint a piros 7-es,mindent visz!
Szilágyi Gábor Dátum: 2015-12-13 10:46:22
Hmmm... látszik hogy a Grandnál odafigyelnek a fórumra is , mert újra kalkulálták az említett árakat . A 70900/fő sokkal jobban elfogadható lehetőség . Most már kedvezőbb mint a 2db kétszemélyes . Elnézést kérek a "kavarásom" miatt ! ( Már megint nem voltam elég türelmes !!!)