Szia Nándi! Csak nem a Mi Abelli 14-es szobát foglaltátok? Mert mi abban voltunk Juniusban! Nagyon jó választás volt. Lassan körvonalazódik nekünk is a nyaralás,találtam egy szigetet, busszal elérhető,Skopelos. Itt forgatták a Mamma Mia-cimű filmet. Szerintem nézd meg és vedd fel a listádra. A Grand is felvehetné az uticélok közé, közelebb van mint Kefalonia. Ettől függetlenül Kefalonia csodálatos,nekem bejött nagyon,de ez a Skopelos,Olyan mint a piros 7-es,mindent visz!
Szia Sándor!Betaláltál.........de gondolhattad is volna hiszen egy rugóra jár az eszünk.....

.Remélem,hogy jó választás lesz,hiszek neked.Amúgy láttam a Mamma MIa-t és a kedvenc filmjeim között van.......nem is tudom,hogy miért....

Amúgy meg utána nézek én ennek a szigetnek.......de jól hangzik amit írsz róla.Fel lehetne említeni a Grandnak egy lehetséges új úticél bevezetésére.Én is elmennék,ha olyan mint a filmben.Remélem,hogy nektek is összejön a tervetek és szép nyaralásotok lesz megint.Én holnap vagy holnapután megyek fizetni......azután jöhet a költőpénz gyűjtés.Üdv....