(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Horváth Györgyné Dátum: 2015-12-08 09:25:10
Vargáné Rubinszki Mária írta ekkor: 2015-12-04 06:03:55
Sziasztok! Mi is Kefaloniára készülünk, szívesen fogadunk minden infót. Köszönjük smile
Szia Mária, kicsit irigyellek. Bár mi 4 évvel ezelőtt voltunk Kefalonián, (azóta minden évben más-más görög helyen nyaraltunk), de még mindig ez a nyaralás volt a csúcs. Ha tehetitek, ne csak egy hétre menjetek, annyi látnivaló van, hogy kevés lesz az egy hét. Marcsival érdemes elmenni minden fakultatívra, szigettúrára, Ithakára, Zakynthosra, Fiscardoba. Nekünk szerencsénk is volt, végig jó időnk volt két hétig, minden kirándulás felejthetetlen élmény volt. Érezzétek jól magatokat !
Sólya Nándor Dátum: 2015-12-07 12:58:42
Magda Sándor írta ekkor: 2015-12-01 10:24:17
Szia Nándi! Én meg örülök hogy válaszoltál,mint emlitettem már Kefalonia nekünk nagyon tetszett,pedig már jártam jó pár szigeten. Az első gondolatom a jövő nyárra vonatkozóan Kusadasi lett volna Samos szigettel kombinálva,de a jelenlegi helyzetet látva nem biztos hogy jó ötletnek tűnik,persze még nyárig sokat változhatnak a dolgok a határokon.Jelenleg nem biztos hogy szivesen elindulnék Görög vagy Törökország felé. Mindenesetre mint írtad bizzunk benne hogy jó irányba változik majd minden és valóra tudjuk váltani a terveket. Üdv Neked.....Sanyi
Szia Sándor!Köszönöm,hogy dícsérted Kefaloniát.Mi is reméljük,hogy szép és csodálatos nyaralásunk lesz a jövő nyáron is.Különben én nem aggódom a helyzet miatt.Szerintem a nyaralóhelyeken nem igazán lesz gond.Azokat azért sokkal jobban,fokozottabban védik,mint az egyébb helyeket,hiszen azokból élnek.Kusadasi-ban nem jártunk még eddig,sőtt az az igazság,hogy Törökországban sehol,de ami késik nem múlik......lehet,hogy mi is egyszer elmegyünk oda is.Az az igazság,hogy a görögök nagyon belopták magunkat a szívünkbe.Minket nagyon levettek a lábunkról az életérzésükkel,a lazaságukkal,a vendégszeretetükkel.Maga a filling,milliő,a tájak,a helyek,az emberek...egyszóval minden ami Görögországot illleti nagyon beleívódott a lelkünkbe és a szívünkbe.Ezért még jó ideig oda fogunk járni.......üdv:Nándi
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2015-12-04 06:03:55
Sziasztok! Mi is Kefaloniára készülünk, szívesen fogadunk minden infót. Köszönjük smile
Magda Sándor Dátum: 2015-12-01 10:24:17
Sólya Nándor írta ekkor: 2015-11-15 15:57:25
Szia Sándor!Örülök,hogy megismertél.....köszönöm.Amúgy az az igazság,hogy nem untuk meg a mindíg csodálatos Kerkyra-t,csupán a nejemmel megbeszéltük,hogy most már / mivel 3-szor már voltunk Kerkyra-n/ menjünk el a mindenki álltal dícsért Kefaloniára.Egyszer már voltunk itt,igaz csak átutazóban mikor Pargán nyaraltunk és onnan indult a Jón-tengeri hajóút nevű fakultatív program.....akkor már megtettszett nekünk is,de elöbb elmentünk Kerkyra-ra és hát még 2-szer mentünk vissza Sidariba.Most szeretnénk ezt a szépséges szigetet is keresztül-kasul bebarangolni,végig motorozni,mint Kerkyrát.Ott szinte mindent bejártunk és most itt is ezt szeretnénk......kinéztük a lehetséges szállásunkat,sőtt már a szobaszám is megvan,mert már átnéztem mindent ami a kínálatban van.Köszönöm a bíztatásodat és,hogy dícséred az álltalunk kiválasztott szállást.Mi nem vagyunk finnyásak és igazából a szállás minősége a kényelem miatt fontos,nem a hang,bútorok és egyebek miatt.Nem sok időt töltünk ott,csak az alvás és az éjjszakai teraszos borozgatások.Hát ennyi lenne és reméljük,hogy jövőre is olyan csodálatos nyaralásunk lehet,mint idén volt.Kívánom nektek is ugyanezt.........már bejártuk Görögország szárazföld részét és a szigetek egy részét.Tervek vannak és lesznek.Bízunk abban,hogy maradéktalanul teljesülhetnek....üdvözlettel......
Szia Nándi! Én meg örülök hogy válaszoltál,mint emlitettem már Kefalonia nekünk nagyon tetszett,pedig már jártam jó pár szigeten. Az első gondolatom a jövő nyárra vonatkozóan Kusadasi lett volna Samos szigettel kombinálva,de a jelenlegi helyzetet látva nem biztos hogy jó ötletnek tűnik,persze még nyárig sokat változhatnak a dolgok a határokon.Jelenleg nem biztos hogy szivesen elindulnék Görög vagy Törökország felé. Mindenesetre mint írtad bizzunk benne hogy jó irányba változik majd minden és valóra tudjuk váltani a terveket. Üdv Neked.....Sanyi
Grand Marcsi Dátum: 2015-11-18 11:16:35
Anikó írta ekkor: 2015-11-12 23:47:13
kedves Marcsi! Köszönöm a gyors választ. Üdv. Anikó
Kedves Anikó! December végétől majd lehet online foglalni addig is minden jót neked! üdv Marcsi smile