(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Anikó Dátum: 2015-11-12 11:59:15
Kedves Fórumozók! Szeretnék infót kapni,hogy szeptember 1-2-3 hetében(akik voltak már ilyen időpontban Kefalónián) milyen időjárás az általános, ill. mi volt a tapasztalat. Előre is köszönöm. Üdv. Anikó
Magda Sándor Dátum: 2015-11-11 18:22:47
Veronika írta ekkor: 2015-11-11 10:41:50
Kedves Magda Sándor! Olvastam, hogy idén a Mi Abeliben volt a szállásotok, szeretném megkérdezni, hogy az apartman alatt üzemelő taverna mennyire volt zavaró/nem zavaró este (éjjel)? Valamint, hogy a szobák felszereltsége, a bútorok minősége milyen volt? Tisztaság? Köszönöm! üdv: Veronika
Szia Veronika! Nem sokat tévedek ha azt mondom,hogy a Mi Abelli apartman a választható szállások közül a legjobb. Skala fő utcáján van,közel a parthoz, szépen felszerelt ,tiszta.Az hogy alatta van az étterem nekünk nem volt zavaró,pedig az utcára néző 14-es-ben voltunk. Hozzáteszem hogy én kifejezetten szeretem ha este kiülünk a teraszra,akkor nyüzsgést lássak,ne a szomszéd ház falát,vagy egy bokrot.Egyébként nagyon jól főznek az étteremben,és barátságosak.Üdv Sanyi Ha jót akartok akkor Mi Abelli-t válasszátok.
Veronika Dátum: 2015-11-11 10:41:50
Kedves Magda Sándor! Olvastam, hogy idén a Mi Abeliben volt a szállásotok, szeretném megkérdezni, hogy az apartman alatt üzemelő taverna mennyire volt zavaró/nem zavaró este (éjjel)? Valamint, hogy a szobák felszereltsége, a bútorok minősége milyen volt? Tisztaság? Köszönöm! üdv: Veronika
Magda Sándor Dátum: 2015-11-09 19:21:19
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-11-02 08:39:08
Kedves Nándor! Jó foglalást és türelmet a várakozáshoz..az időt sajnos nem tudom sürgetni! smile Minden jót addig is! Üdv Marcsi smile
Szia Marcsi! Gondolom pihensz kicsit a hosszú szezon után. Csak egy kérdésem van,te nagy szakértő és tapasztalt vagy Krétában is. Jövő nyarat tervezgetjük ,szerinted Nyugat-Kréta ,vagy Karpathos-sziget a jobb vagy szebb hely? Természetesen csak Kefalonia után. Köszi előre is. Sanyi és Márti. (Junius végén voltunk nálad Kefalonián)
Magda Sándor Dátum: 2015-11-09 19:06:13
Sólya Nándor írta ekkor: 2015-10-31 16:29:41
Köszönöm a választ......amint lehet foglalunk is.Már csak az idő hossza ami zavar egy kicsit,mert olyan messze van még a 2016 nyár.Üdvözlettel....
Szia Nándi! Meguntad Korfut? Kefalonia szerintem is szebb,mi Juniusban voltunk,épp a Mi Abelli-ben,nagyon jó szállás,és a sziget is gyönyörű,rengeteg látnivalóval. Ráadásul ott van Marcsi,nem minden szigeten találsz ilyen szuper idegenvezetőt.