(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2015-08-18 22:46:41
köszi Marcsi! úgy néz ki vannak járatok..már csak az a kérdés ha pár nappal hosszabb lenne megoldható? úgy értem kb turnusváltás előtt pár nappal érkeznék..persze tudom attól is függ van-e üres szállás.de ha van akkor mehet? a terv természetesen az Anna lenne de ha mondjuk előtte pár nap másik apartamanban van sem gond..elméletileg az október első hetén lenne..most ahogy nézem vannak üres szobák még..
Grand Marcsi Dátum: 2015-08-18 22:03:15
tóth zoltán írta ekkor: 2015-08-18 20:47:54
szia Marcsi! idén lehet repülővel mennék de az Annába..lehetséges ezt összehozni ha találok repülőt? tudsz,tudtok transzfert biztosítani vagy nekem kell megszerveznem?puszi,almodozoli
Szia Zoli! Természetesen ,ha találsz ...csak repülőjegyet....intézek taxit neked vagy ,bérelt autót küldök amit továbbra is használhatsz ha gondolod ameddig te szeretnéd. üdv Marcsi....
Grand Marcsi Dátum: 2015-08-18 21:58:14
Dávid Zoltán írta ekkor: 2015-08-18 11:59:29
Kedves Kefalónia fórumozók ! A facebokkon van a csoportom a " Kefalónia a vadregényes görög sziget" nevű, 500 taggal ! Aki szeretne csatlakozni szeretettel várom. Lehet képeket, élményeket feltölteni vagy ,ha csak kérdezni szeretne valaki, azt is megteheti ennyi tag közül biztos van aki tud rá válaszolni. Üdvözlettel: Dávid Zoltán
Kedves Zoltán! Ez a mi fórumunk ..ide azok a vendégeink írnak akik a mi házainkal vagy kirándulásainkal ,dolgainkal kapcsolatban szeretnének kérdezni. Vannak más fórumok ,ahol ezt a facebok oldaladat nagy örömmel fogadják...ne itt reklámozd kérlek. Köszi! Üdv Marcsi
tóth zoltán Dátum: 2015-08-18 20:47:54
szia Marcsi! idén lehet repülővel mennék de az Annába..lehetséges ezt összehozni ha találok repülőt? tudsz,tudtok transzfert biztosítani vagy nekem kell megszerveznem?puszi,almodozoli
Dávid Zoltán Dátum: 2015-08-18 11:59:29
Kedves Kefalónia fórumozók ! A facebokkon van a csoportom a " Kefalónia a vadregényes görög sziget" nevű, 500 taggal ! Aki szeretne csatlakozni szeretettel várom. Lehet képeket, élményeket feltölteni vagy ,ha csak kérdezni szeretne valaki, azt is megteheti ennyi tag közül biztos van aki tud rá válaszolni. Üdvözlettel: Dávid Zoltán