Szia Szilvi!!!mi 24 -én indulunk örülök hogy jó volt minden!

megtennéd hogy bövebb élménybeszámolot irsz ?!árak érdekelnének étterem pékség stb....az útrol esetleg busszal megyünk nagyon köszi!!!!szép napot!

Piroska
Szia Piroska!
Nos. Mi az új nagybusszal mentünk, szerintem Ti is megnyeritek majd, mert nagyon kedvelt nyaralóhely lett Kefalonia és zakynthos is mellette. A busz nagyon kényelmes, ki lehet bírni a nagyjából 26 órás utazást, én az út során senkit nem hallottam panaszkodni, hogy már nem bírják... nyilván fárasztó, de ez benne van a dologban. Vetítenek filmet, kérés nélkül nem biztos hogy beteszik a Corelli kapitány mandolinját, ezért nyugodtan szoljatok a sofőrnek, hogy odafele vetítsék le, nagyon kedvesek egyébként, készséggel állnak mindenben a rendelkezésre. Határoknál viszonylag keveset álltunk, nem volt semmi gond, lendületesen haladtunk Kenyér 1, 1,5 Euró között mozog, de mivel mindig többmindent vettem a pékségben nem néztem meg annyira mi mennyi volt. Gyros a főutcán a ranias grillben 2 vagy 2 euro asszem. nagyon finom, igaz kicsit kevés benne a zöldség. ott sok a hús kevés a zöldség, Magyarországon meg épp fordítva. Manolisba ettünk az nem a főutcán van, hanem beljebb a hermes apartman alatti ucában, grillezett rák körettel 9 euro. sütik 3,5. De nagyon jo a kiszolgálás, és ott volt a legfinomabb a kaja a mi 8 fős csoportunknak. :) Ajánlom legalább egyik este, ha megengedhetitek magatoknak. Marcsi nagyon jófej :D Majd meglátjátok, a programok közül a hétfői szigettúrát. a keddi myrthost, szerdai hegyi túrát és a csütörtökit mindenképpen ajánlom, a többin nem voltam. esetleg ha még bővebben szeretnél valamit kérdezni nyugodtan írj az alább megadott email cimemre, szívesen válaszolok. Kellemes nyaralást