(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2015-07-06 21:34:29
Jenei Szilvia írta ekkor: 2015-07-06 10:23:57
Kedves Marcsi! Örülök, hogy megismehettünk egy ilyen vagány idegenvezetőt. A szigettúrán csak úgy lökted az infókat, ittuk a szavaid. Nem volt száraz mint a legtöbb idegenvezetőnél, tele volt érdekességgel. Nem éreztem egyik túrán se úgy, hogy ebből kimaradt volna valami. És még agyagpakolást is kaptunk a végén. Szuper jó volt a nyaralás. Anyuval minden percét élveztük. Mindenkinek ajánlani fogom a Grandosokat, Téged Marcsi és persze a szívélyes görögöket. 10. alkalommal voltam Görögben, de csalódás még sosem ért. Apróbb dolgot viszont még ha kérhetnénk anyuval... persze csak ha ráérsz. Mondtál recepteket az egyik túrán, anyu nem bírta megjegyezni őket, esetleg ezeket eltudnád küldeni? [email protected] Valamint, amit ettünk a saganaki, valami istenkirály volt (mindenkinek ajánlom, hogy ne hagyja ki) a manolisba. Hiába nézem nem találom azt az igazi jó kis receptet. Megköszönném! Mindenkinek további kellemes nyaralást kívánok! Marcsi Neked pedig normális túristákat a következő hetekben! :) Üdv: Szilvi
Kedves Szilvi! Nagyon kedves vagy,amint lesz időm küldöm a recepteket. További szép nyarat nektek!Minden jót nektek is! Puszi Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2015-07-06 21:30:04
dr. Ilosvay Katalin írta ekkor: 2015-07-06 07:08:52
Szia Marcsi, július 24.-én indulunk egyénileg Skalaba. Valamikor szombaton délután érkezünk, mivel nem a csoporttal érkezünk kérdezném, hogy mikor tartod a tájékoztatót és hol. Nem tartunk a kósza hírektől, egy dolog érdekelne, mivel autóval megyünk haza is kell jönni, annyi érdekelne majd indulás előtt, hogy a benzinkutakon van-e gond. Előre is köszönöm, Ilosvay Kata
Kedves Katalin! Nem kell bedőlni a híreknek,minden gyugodt a szigeten és minden kapható...benzin is:) semmi sem változott .. 16:30 -kor tartom a megbeszélést,itteni idő szerint..Merről közelítitek meg a szigetet? érdemes tanulmányozni a komp ehetőségeit: www.gtp.gr oldalon.. Jó utat majd! Üdv Marcsi
Liborné Bata Piroska Dátum: 2015-07-06 14:24:29
Szia Szilvi!!!mi 24 -én indulunk örülök hogy jó volt minden! smile megtennéd hogy bövebb élménybeszámolot irsz ?!árak érdekelnének étterem pékség stb....az útrol esetleg busszal megyünk nagyon köszi!!!!szép napot! smile Piroska
Jenei Szilvia Dátum: 2015-07-06 10:23:57
Kedves Marcsi! Örülök, hogy megismehettünk egy ilyen vagány idegenvezetőt. A szigettúrán csak úgy lökted az infókat, ittuk a szavaid. Nem volt száraz mint a legtöbb idegenvezetőnél, tele volt érdekességgel. Nem éreztem egyik túrán se úgy, hogy ebből kimaradt volna valami. És még agyagpakolást is kaptunk a végén. Szuper jó volt a nyaralás. Anyuval minden percét élveztük. Mindenkinek ajánlani fogom a Grandosokat, Téged Marcsi és persze a szívélyes görögöket. 10. alkalommal voltam Görögben, de csalódás még sosem ért. Apróbb dolgot viszont még ha kérhetnénk anyuval... persze csak ha ráérsz. Mondtál recepteket az egyik túrán, anyu nem bírta megjegyezni őket, esetleg ezeket eltudnád küldeni? [email protected] Valamint, amit ettünk a saganaki, valami istenkirály volt (mindenkinek ajánlom, hogy ne hagyja ki) a manolisba. Hiába nézem nem találom azt az igazi jó kis receptet. Megköszönném! Mindenkinek további kellemes nyaralást kívánok! Marcsi Neked pedig normális túristákat a következő hetekben! :) Üdv: Szilvi
Liborné Bata Piroska Dátum: 2015-07-06 10:00:02
Szia Katalin!mi a busszal megyünk a hermes apartman ,mi is nagyon várjuk...!♡jó utat és nyaralást ....biztos talizunk smile