(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Besenyei Gáborné Dátum: 2015-06-09 11:20:55
Kedves Marcsi! Az iránt érdeklődnék, hogy Kefalónián (Skala), az ATM automatáknál milyen típusú bankkártyákat lehet használni (konkrétan a Visa Electro és Maestro érdekelne)? Köszönöm, üdv.: Gabi
Grand Marcsi Dátum: 2015-06-08 20:32:18
Magda Sándor írta ekkor: 2015-06-08 20:05:49
Szia Marcsi!( A pessadai komjárattal kapcsolatban) Sikerült beszélnem Viviennel,ő is azt javasolta hogy kompoljunk vissza Killinibe mert Zakyntoson nincs olyan busz amivel lejutnánk Tsilivibe. Én is úgy gondolom hogy ha Skalából taxival megyünk a komphoz,és Zakyn is a komtól a szállásig az 2x 50 euró ami kicsit húzós a 8 eur kompdijhoz képest. délután visszamegyünk a csopottal Killinibe és az esti komppal át Zakyntosra. Pénteken indulunk a többit a helyszinen megbeszéljük.Addig is minden jót neked. Üdv Sanyi
Kedves Sándor! Szombaton találkozunk és mindent megbeszélünk majd....gazdaságosabb valóban Kyllini felé az út... Jó utat majd ide Kefaloniára! Üdv Marcsi
Magda Sándor Dátum: 2015-06-08 20:05:49
Szia Marcsi!( A pessadai komjárattal kapcsolatban) Sikerült beszélnem Viviennel,ő is azt javasolta hogy kompoljunk vissza Killinibe mert Zakyntoson nincs olyan busz amivel lejutnánk Tsilivibe. Én is úgy gondolom hogy ha Skalából taxival megyünk a komphoz,és Zakyn is a komtól a szállásig az 2x 50 euró ami kicsit húzós a 8 eur kompdijhoz képest. délután visszamegyünk a csopottal Killinibe és az esti komppal át Zakyntosra. Pénteken indulunk a többit a helyszinen megbeszéljük.Addig is minden jót neked. Üdv Sanyi
Szabára István Dátum: 2015-06-08 15:51:50
Kedves Norbi! Ha megtennéd és nekünk is elküldenéd a kefalóniai információidat, nagyon megköszönnénk! A cím: [email protected] Üdvözlettel Szabára Tímea
Papp János Dátum: 2015-06-08 15:19:35
Norbi írta ekkor: 2015-06-08 10:20:48
Üdv Olivér! Idén -ha minden jól megy- negyedszer látogatunk el Kefalonia szigetére!! Ha írsz egy privát elérhetőséget szívesen megosztom veled a tapasztalataimat! A Jón-szigetek közül ez a legszebb -bár Lefkadán még nem jártam- ebben biztos vagyok!! smile
Kedves Norbi ! Kérlek, nekem is küldd el Kefalonia-ról a tájékoztatódat! Érdekelne, hogy Zakyntoson voltál-e ? emaill: [email protected] Üdvözlettel: Papp János